آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 71تعداد صفحات کتابچه مقالات: 808
تعداد نمایش مقالات: 10437
هشتمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
هشتمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ توسط ،دبیرخانه دائمی کنفرانس در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هشتمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هشتمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی اثرات غلظت، نوع هورمون و قطر قلمه بر برخی صفات کمی و کیفی قلمه های چوب سخت درختچه توری (Lagerstroemia indica)
اثر برخی کودهای زیستی بر محتوای آنتی اکسیدانی گیاه دارویی همیشه بهار
ایمنی بهداشت و محیط زیست hse
کاربرد اثرات هورمون گیاهی بر عملکرد و درصد اسانس در گیاه دارویی مریم گلی و باد رنجبویهتحت تنش خشکی در شرایط گلخانه ای در شهرستان اراک
بررسی تغییرات اقلیمی
ارزیابی مصرف کمپوست ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد اجزای عملکرد و درصد اسانس زوفا
بررسی عملکرد وزنی بلدرچین نژاد ژاپنی تحت تاثیر آب آلکالاین
آب مغناطیسی راهکاری برای افزایش راندمان تولید در صنعت دام و طیور
بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه سورگوم تحت تاثیر آبیاری مغناطیسی در شرایط تنش کم آبی
ارزیابی برخی صفات بیوشیمیایی و آنزیمی تحت تنش شوری در ارقام گندم نان
ارزیابی بیان ژنهای TaWRKY۱۰ وTaWRKY۵۳ تحت تنش شوری در ارقام گندم نان
ویرایش ژن و نقش آن در کاهش ضایعات پس از برداشت گیاهان باغبانی
اهمیت مدیریت مالی فضاهای سبز شهری برای دستیابی به درآمد مالی پایدار
اثرات استفاده از گیاهان دارویی اکالیپتوس و درمنه خزری بر عملکرد، فراسنجه های خونی و مورفولوژی روده ی جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از ویتامین D۳ ، کلسیم و فسفر بر عملکرد، فراسنجه های خونی و مورفولوژی روده ی جوجه های گوشتی و تخمگذار
(تاثیر تنش خشکی بر روی پوشش جنگلی)
پژوهشهای نوین در تصفیه فاضلاب با استفاده از میکروجلبکها
بررسی تاثیر مدیریت آبیاری بر میزان عمق آب زیرزمینی شهرستان مراغه تحت تاثیر دریاچه ارومیه
The Role of Animal Biotechnology in IgY Production andthe Treatment of Disease
بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس زیره و نعناع بر جمعیت میکروبی گوشت گاو طی مدت نگهداری در یخچال
بررسی آلودگی صوتی در محوطه صنعتی، مطالعه موردی شرکت پانیا پرتوکهربا
تحلیل استراتژیک توسعه فضای سبز شهری در اراک و ارائه راهکار در جهت بهبود وضعیت با تاکید بر بررسی توان و محدودیتهای طبیعی (مطالعه موردی منطقه دو شهرداری اراک )
ارزیابی و مدیریت ریسک ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی تصفیه خانه های فاضلاب
آلاینده های نوظهور در محیط زیست: چالشها و راهکارها
زیست پالایی: رویکردی زیست سازگار جهت حذف آلودگیهای محیط زیست
بررسی نقش اینترنت اشیاء در کشاورزی هوشمند
برخی نکات اجرایی عملیات مکانیکی سنگی گابیونی(توریسنگی)
اقدامات و وظایف وزارت آموزش و پرورش در راستای آموزش موثر محیط زیست در مدارس
پاراپروبیوتیکها سلولهای سلامتی بخش: روش تولید و اثرات سلامتی بخشی
بررسی اثر پاراسایکوبیوتیک ها بر سلامت روان
مقاله مروری فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی آویشن در مواد غذایی
The performance of the World Health Organization in Iran
Examining anti-dumping Rule in the field of international trade Organization
بررسی منابع آب دشت سبزوار از نظر مصارف (آشامیدنی،کشاورزی و صنعتی)
بررسی سطوح مختلف تیمارهای کودی گوگرد و باکتری تیوباسیلوس بر پارامترهای کمی و کیفی سیب زمینی(.(Solanum tuberosum L
اثر بخشی کلات آهن آلی (Fe- Humic acid) بر جذب آهن و رشد گیاه گوجه فرنگی در مقایسه با کلات آهن شیمیایی (Fe-EDDHA)
اثرات کاربردجبرلیک اسید ، هیومیک اسید و برعملکرد و درصد اسانس در گیاه دارویی نعناع فلفلی(Mentha piprata)
اثر نوع ریزنمونه و فصل نمونه گیری بر کنترل آلودگی ریزنمونه های سرو کوهی (Juniperus exelsa L.) در شرایط درون شیشه ای
کنترل قهوه ای شدن ریزنمونه های شاخه انتهایی سرو کوهی (Juniperus exelsa L.) در شرایط درون شیشه ای
تاثیر سوزاندن زباله ها در محیط (مروری)
مدیریت، برنامه ریزی و آموزش محیط زیست
Analysis of the most effective administration time of Newcastle vaccine in broiler
ارزیابی نقش و جایگاه فضای سبزشهری در افزایش کیفیت زندگی و نشاط شهروندان(مطالعه موردی: پارک ها و بوستان ها)
فضای کالبدی شهرها با تمرکز بر سیما، منظر و فضای سبز شهری و اثرات آن بر سلامت روان شهروندان
استفاده از تکنولوژی تغذیه مصنوعی حوضه آبخوان برای مدیریت منابع آب و کاهش آلودگی های آب (مورد مطالعه: منطقه گرمسار)
مطالعه ی روابط عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپ های مختلف جو
تجزیه و تحلیل عاملهای موثر بر عملکرد دانه در ارقام و لاین های جو
پیشبینی سریع میزان آمیلوز بر اساس روش رنگ سنجی در ارقام مختلف برنج(Oryza sativa L.)
ارزیابی اثربخشی برنامه های مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) بر رضایتشغلی کارکنان اداره بندر نوشهر
نماتد گره ریشه
بررسی بیماری ویروسی موزائیک خیار
بررسی بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی
مقایسه فعالیتهای سازمان نظام مهندسی کشاورزی ایران با انجمنهای صنفی کارشناسان کشاورزی سایر کشورها
تصفیه آب حاوی حلال کلروفرم با استفاده از پلاسمای سرد اتمسفری
بررسی روش پلاسما-نانوکاتالیست در رنگزدایی از پساب واقعی نساجی
مقایسه تیمار مستقیم و غیرمستقیم پلاسمای سرد سامانه تخلیه سد دی الکتریک در بهبود جوانه زنی و رشد دانه لوبیا قرمز
شناسایی و ارزیابی خودکار منابع نویز محیط، با استفاده از ویژگی های روان آکوستیک
بررسی اثرات کود اهن ومنگنز بروی ارقام مختلف ماش در شهرستان ممسنی
استفاده از پنل های خورشیدی جهت زمستان گذرانی موفق کلنی های زنبور عسل
An Antimicrobial Effect of Green Tea, Thyme and Oat Powder on Vegetative Essences of Fosariosis in Laboratory Conditions
امکان سنجی ساخت مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در اراضی تالاب بین المللی پریشان شهرستان کازرون با تاکید بر مخاطرات بهداشتی و محیطی
Study of the prevalence of rainbow trout fishes to gas bubble disease in Jiroft farms of Kerman province.
مقایسه خاصیت ضد باکتریایی ژل رویال ایرانی با آنتی بیوتیک لینکومایسین در شرایط آزمایشگاهی
دفع حشرات مزاحم در پرورش حلزون به عنوان بزرگترین مشکل این صنعت با استفاده از گیاه تنباکو
زنبورستان پرتابل ( اتاقکی ) با کندوهای درب جانبی ، انقلابی در زنبورداری ایران
مقایسه تاثیر گوگرد بر تغییرات عملکرد سیستم ایمنی پیش از تولد نوزادان نر و ماده ی موش صحرایی
Measurement of the lead in edible tissues of Litopenaeus vannamei shrimp in Bushehr farms using atomic absorption
بررسی تاثیر القای مقاومت در گندم روی پارامترهای زیستی شته ی سبز گندم
نقش آموزش و ترویج کشاورزی در زمینه مدیریت خشکسالی
استفاده از فناوری های نوین برای بهبود کنترل بحران ها در صنعت کشاورزی
بررسی اثر تغییر اقلیم بر محصولات کشاورزی