آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 145تعداد صفحات کتابچه مقالات: 923
تعداد نمایش مقالات: 258924
همایش ملی انار
همایش ملی انار در تاریخ ۲۰ مهر ۱۳۹۰ توسط دانشگاه فردوسی مشهد، در شهر فردوس برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی انار مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در همایش ملی انار
بررسی بازاریابی انار در استان یزد
محاسبه مزیت نسبی تولید انار در استان یزد
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی انارهای مناطق مختلف
ارزیابی پتانسیل های اقلیمی کشت انار در استان اصفهان با استفاده ازGIS
بررسی مزیت نسبی صادراتی انار ایران
مطالعه وضعیت گیاهان هرز، آفات و بیماریهای باغات انار کوهدشت لرستان
بررسی تاثیر مبارزه بیولوژیک بر ریسک تولیدی باغداران انار استان خراسان رضوی
بررسی تحلیلی جایگاه تصویر ادراکی انار ایران در بین رقبای عمده با استفاده از تحلیل محتوای Insight
بررسی ثبات رنگ آب انار و آنالیز کمی و کیفی آنتوسیانی نهای آن
برآورد و مقایسه مزیت نسبی تولید محصول انار در شهرستانهای استان خراسان رضوی
مقایسه الگوی کشت مبنی بر مزیت نسبی با الگوی کشت فعلی محصول انار در شهرستانهای استان خراسان رضوی
بررسی عوامل کاهنده محصول انار در ایران
بررسی تاثیر عوامل اقتصادی- اجتماعی بر تفاوت بین خسارت ناشی از مبارزه بیولوژیک و مبارزه شیمیایی مطالعه موردی محصول انار استان خراسان رضوی
بررسی راندمان تولید عصار ههای مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها
شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی
تاثیر نیتروژن و روی بر صدمات آفتاب سوختگی و ترک خوردگی میوه انار رقم رباب نیریز
الگوی مناسب پیش بینی قیمت محصول انار مطالعه موردی: استان خراسان رضوی
بررسی تأثیر محلول پاشی با کلسیمCa) در کاهش ترکیدگی انار رقم بجستان در شهرستان کاشمر
بررسی اثر مایع پوششی و شرایط نگهداری بر کیفیت کنسرو انار
خواص آنت یاکسیدانی تفاله انار بعنوان ضایعات بدست آمده از عصار هگیری آن
بررسی فعالیت ضد میکروبی پوست انار بر علیه عوامل بیماریزای غذایی
احیا مارمالاد سنتی به رب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
بررسی تاثیر متیل جاسمونات، گرمادهی متناوب و کلرید کلسیم بر کیفیت و انبارمانی سرد میوه انار رقم گاودماغ کوهدشت
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار رقم آلک
بررسی بازار صادراتی انار ایران با تاکید بر اصل مزیت نسبی صادراتی
بهینهسازی جداسازی DNA ژنومی (با خلوص بالا) در گیاه انار
بررسی تنوع ارقام انار محلی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مبتنی بر صفات میوه و کارایی آن درمطالعه تنوع ژنتیکی
مقایسه ترکیبات استخراج شده روغن هسته انار با استفاده از دو روش استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی و روش استخراج با استفاده از هگزان فوق داغ
اثرات فرآوری عصاره انار بر پایداری آنتی اکسیدان ها
کاربرد نشانگرهای مولکولی ریزماهواره در مدیریت ژرم پلاسم انارPunica granatum L.
بررسی تاثیرکلرید کلسیم، هیپوکلرید سدیم و پوشش پلی اتیلن بر کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم رباب در انبار
بررسی اثر نوع تیمار و پوشش مصنوعی بر کاهش وزن و کیفیت ظاهری در پس از برداشت میوه انار رقم رباب
بررسی مشکلات مروجان کشاورزی در انتقال نتایج تحقیقات علمی به انار کاران ایرانی
پاسخ برخی ویژگیهای کیفی میوه انار رقم ملس ساوه در مقابل پرتو اشعه فرابنفش تحت بسته بندیهای مختلف
بررسی خصو صیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد ضایعات فیلتراسیون انار
تحلیلی بر ویژگیهای تخته خرده چوب حاصل از ضایعات چوبی درخت انار در مقایسه با سایرگونه های چوبی
اندازه گیری کارایی با استفاده از رویکرد تحلیل فراگیر دادهها (مطالعه موردی: باغات انارشهرستان فردوس)
بررسی امکان ریز ازدیادی (شاخه زایی) انارPunica granatum L
مطالعه خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و ضد التهابی انار و ترکیبات موثره دارویی آن
بررسی تنوع ژنتیکی انار با استفاده از ترکیب نشانگرهای مولکولی
تحلیل ساختار بازار بین المللی انار و چالش های فراروی توسعه صادرات ایران
بررسی اثر نهادهها بر ریسک تولید کشاورزان مطالعه موردی باغداران انار شهرستان شهرضا
بررسی روند شاخصهای مزیت نسبی تولید محصول انار شهرستان فردوس
تاثیر شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب WUE در انار
بررسی کارایی قیمتی و یکپارچگی بازار انار ایران؛ پیش بینی وضعیت آینده
توسعه و ترویج انار از دیدگاه قرآن
برای تولید و صادرات انار در ایران SWOTتشکیل ماتریس
بررسی مشکلات مربوط به تولید و بازاریابی انار در استان خراسان رضوی (مطالعه موردی شهرستان بردسکن
اثر زمان محلو لپاشی استرپتومایسین، ایندول استیک اسید و کینتین بر ویژگی های دانه انار رقم ملس یزدی
تاثیر رهاسازی زنبور تریکوگراما Trichogramma embryophagum Trichogrammatidae)،(Hymenoptera قبل از برداشت محصول، در کاهش آلودگی میوه به کرم گلوگاه انار Pyralidae)،Spectrobates ceratoniae (Lepidoptera در انبار
بررسی اثر تیمارهای پس از برداشت پلی آمین ها و آب گرم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه اناررقم ‘رباب نی ریز
پتانسیل های کشاورزی و گردشگری منطقه ارسباران (مطالعه موردی محصول انار)
چشم انداز اقلیمی شهرستان فردوس در دهه آتی و تاثیر آن بر عملکرد محصول انار
بررسی اثر هرس شاخه و کودNPK بر خصوصیات کیفی و کمی انار رقم رباب
اهمیت کشت ارگانیک انار بویژه تحت شرایط کم آبی
کاربرد نشانگرهای مورفولوژیک و مولکولی در بررسی تنوع ژنتیکی انار
بررسی تاثیر برخی فراورده های آلی در تحمل به تنش خشکی در درختان انار رقم ملس اصفهان
بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران
پتانسیل یابی مناطق مستعد کشت انار به لحاظ پارامترهای اقلیمی با استفاده ازGIS (مطالعه موردی خراسان جنوبی
بررسی تاثیر پودر کائولین در کاهش خسارت آفتاب سوختگی میو ههای انار
بررسی تاثیر روش پرچم زدائی میو ههای انار در کاهش خسارت کرم گلوگاه انار
ارایه مدل ریاضی مدیریت توزیع فراورد ههای کشاورزی همراه با دو محدودیت
بررسی مبانی تولید ارگانیک انار بر اساس اجرای عملیات خوب کشاورزیGAP)
بررسی اثر لایه پوششی و فیلم بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار
بررسی تولید انواع فرآورد ههای جانبی انار و اهمیت آن در صادرات
اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی های فراسودمند آن
معرفی کلون انار پرپر گل سفیدPunica granatum var Ibescens حاصل شیمر
اثرات کاردیوتوکسیک پوست انار Punica granatum
اثرات همودینامیک آب انار Punica granatum بر قلب مجزای موش صحرایی
اثرات قلبی دانه انار Punica granatum با استفاده از روش لانگن دورف
تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید انار در شهرستان ارسنجان (فارس)
اثرات شوری بر میزان کود ازت و فسفرو گوگرد مورد نیاز درختان انار
ارزیابی نیازهای آموزشی باغداران انار شهرستان یلآباد
بررسی امکان کنترل آفت کرم گلوگاه انارEctomyelois ceratoniae با استفاده از نماتد پارازیت حشرات
استخراج روغن از هسته انار به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن
مدلسازی و شبیه سازی سیال فوق بحرانی دی اکسیدکربن برای استخراج عصاره هسته انار توسط شبکه عصبی مصنوعی
تاثیر بور وتنظیم کنند ههای رشد بر جوانه زنی دانه گرده انار
مقایسه ارقام انار صادراتی از نظر آلودگی به کرم گلوگاه، ترکیدگی و آفتاب سوختگی میوه
شناسایی عامل زوال درختان انار در منطقه فردوس
بررسی مقاومت به سرمای برخی از ارقام انار ایرانی
اثر محلول پاشی آهن و روی و مس برافزایش میزان کیفیت و عملکرد محصول انار
بررسی شیوه رهاسازی زنبور زنده تریکوگراما در مبارزه بیولوژیک با کرم گلوگاه با هدف کاهش تلفات و افزایش کارایی زنبور و بالابردن راندمان کار
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار
تاثیر بستر و رقم بر روی ریشه دهی قلمه های انار
اقتصاد، بازار و صادرات بررسی نقش و تأثیر بست هبندی، نشان تجاری(برند) و تجارت الکترونیک بر ارزش افزوده انارصادراتی
بررسی بی ثباتی قیمت انار در سطوح مختلف توزیع
بررسی نقشICT بر بازاریابی محصولات باغی با تاکید بر انار منطقه شادمهر
پیش بینی قیمت انار ایران با استفاده از رهیافتARIMA
اثرات پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی بر عرضه انار
بررسی زیان های اقتصادی- اجتماعی خشکسالی بر روی گیاه انار طی سالهای 1374 الی 1389 (مطالعه موردی استان خراسان رضوی)
بررسی حاشیه بازاریابی انار؛ مطالعه موردی: استان فارس
بررسی مناطق مستعد کشت انار به کمک سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در استان خراسان رضوی
جایگاه اقتصادی انار در توسعه بازار گردشگری روستایی
استفاده از رویکرد توسعه عملکرد کیفیQFD) و نظریه فازیFuzzy Theory جهت ارتقای سیستم های بسته بندی انار با رویکرد صادرات به کره جنوبی
تکنولوژی تولید و به زراعی بررسی امکان ازدیاد درختان انار به روش خوابانیدن هوایی
مطالعه اثرات متقابل کم آبیاری وگونه های قارچ میکوریزا به منظور افزایش مقاومت به خشکی درانار
پایش شدت خشکسالی با استفاده از شاخص استاندار بارندگیSpi در سیستم سامانه اطلاعات جغرافیاییGis مطالعه موردی استان خراسان رضوی)
بررسی اثر محلول پاشی غلظ تهای مختلف سولفات آهن و سولفات روی بر از بین بردن و یاکاهش عارضه سفیدی رنگ دانه انار رقم شیشه کپ در منطقه فردوس
آفات و بیماری های انار معرفی یک جیره جدید فرم دار و مرطوب در پرورش کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratoniae
تاثیر عصاره انغوزه بر میزان پارازیتیسم و تلفات زنبور تریکوگراما پارازیتویید تخم کرم گلوگاه اناردر شرایط آزمایشگاهی
بازنگری پروانه های میوه خوار انار و تعیین رژی مهای غذایی احتمالی و گیاهان میزبان آنها درمنطقه سیستان
بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته
فیزیولوژی انار تکامل فیزیولوژیک انار
ردیابی چند شکلی ژنتیکی در انار بر اساس ژ نهای کلروپلاستی دخیل در فتوسنتز
قهوهای شدن دانههای انار و چشمانداز راهکارهای مناسب جهت جلوگیری و کاهش این ناهنجاری فیزیولوژیکی
بررسی تاثیر قطر قلمه انار در رشد رویشی توأم با مصرف ریز مغذی ها در خزانه انار در شهرستان ساوه
نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار
تأثیر تنظیم کننده های رشد و سولفات پتاسیم بر روی رنگ قسم تهای مختلف میوه انار بعد از انبارسرد
استفاده از روش غیرتخریبیMRI در تشخیص کرم گلوگاه در انار
اصلاح و بیوتکنولوژی انار تجزیه ارتباط برای صفات پومولوژیک در انار Punica geranatum L با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره
بررسی روابط صفات مورفولویک در ژنوتی پهای انار
فرآوری انار استفاده ازپودرتفاله حاصل ازآب گیری اناربه عنوان یک افزودنی طبیعی درموادغذایی
نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو
خواص دارویی اثر محافظتی انار بر روی پروفایل آنزیمی و لیپیدی مو شهای صحرائی نر متعاقب مسمومیت باسیکلوفسفامید
تاثیر پلی فنول های موجود در آب انار در جلوگیری از سرطان پروستات
مقایسه اثرات واکس زنی، پیچیدن تکی و تجمعی در ورقه پلاستیکی بر کیفیت انار رقم رباب نگهداری شده در انبار سرد و معمولی
تعیین زمان جلب پروانه نر کرم گلوگاه انار توسط ماده در تله های فرمونی طبیعی
مقایسه ی زیست شناسی شب پره ی خرنوب Ectomyeloies ceratoniae Zeller Lep.:Pyralidae روی سه رقم میوه انار در شرایط آزمایشگاهی
مطالعه و بررسی بعضی از خواص مکانیکی میوه انار
خواص فیزیکی سه واریته میوه انار مورد کشت در استان خراسان رضوی
مدلسازی فازی سیستم تولید، توزیع وپخش در زنجیره تامین سه سطحی در حوزه صادرات انار
هوشمند سازی انتخاب نوع اتوماسیون تولید صنعتی فرآورده های انار با رویکرد مدلسازی ریاضی
نگرشی برترکیبات شیمیایی و خواص درمانی انار(Punica granatum .L
انتخاب ماشین آلات تولید فرآورده های خوراکی انار با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبیAHP)
استخراج و مقایسه ترکیبات فرار اختصاصی حشرات ماده کرم گلوگاه انارEctomyelois ceratoniae Zeller (Lep.: Pyralidae) بر روی جیر ههای غذایی مختلف با استفاده از روش های فیزیکوشیمیایی
بررسی مزیت نسبی تولید و بازاررسانی انار خراسان (مطالعه موردی شهرستان کاشمر، بردسکن و خلیل آباد
قارچ عسلی، خطری جدی برای باغات انار استان خراسان رضوی
بررسی و تحلیل کارایی فنی انار کاران خراسان
نگرشی بر مدیریت زیستمند (اکولوژیک) گیاهان هرز در باغات انار
بررسی و مقایسه روشهای تکثیر متداول در انار
مقایسه روشهای بسته بندی انارهای تجاری آبدانان استخوانی طبس و میخوش عقدا یزد و تاثیرروی کیفیت و ارزش افزوده آن
نقش قارچ های بیماری زای گیاهی در زوال درختان انار استان خراسان رضوی
اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی
انار و گستره ی معنایی آن در آیین ها و باورها
بررسی تاثیر تیمار گرمایی و بسته بندی بر خصوصیات کیفی انار در انبار سرد
تاثیر حمل و نقل جاده ای و بسته بندی بر اتلاف وزن ارقام انار در انبار
بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس
بررسی اثر تیمار با هوای گرم بر کیفیت پس از برداشت آریل انار رقم ملس ساوه
نقش هرس مناسب در باغات انار برای جلوگیری از عارضه زردی ناشی ازآفات چوبخوار
مقایسه و تعیین نیاز سرمایی برخی انار مقاوم، نیمه مقاوم و حساس به سرمای بهاره
بررسی اثر آللو پاتیک گل انارPunica granatum L بر جوانه زنی رشد چهارعلف هرز مهم باغات انار
اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران
اقتصاد، بازار و صادرات انار در شهرستان فردوس
خواص درمانی انار با تاکید بر قابلیت باروری آن
بررسی مسیرهای مختلف بازاررسانی انار در استان لرستان