آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 163تعداد صفحات کتابچه مقالات: 805
تعداد نمایش مقالات: 100691
همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري در شهر ساری برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
بررسی توانایی حذف نیترات از محلول آبی به وسیله خاک اره
تاثیر غلظت آنزیم بر وزن مولکولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای ژلاتین پوست فیل ماهی
بررسی امکان جایگزینی تخممرغ در سس مایونز با پودر پروتیین آبکافت شدهی ماهی کپورنقره ای ( Hypophthalmicthys molitrix ( و تعیین ترکیب شیمیایی و پایداری مکانیکی حرارتی محصول تولیدشده
بررسی اثر جایگزینی تخممرغ در سس مایونز با پودر پروتیین آبکافتشدهی ماهی کپورنقرهای Hypophthalmicthys molitrix و تعیین خصوصیات حسی و رنگ محصول تولیدشده
مقایسه اثر pH و نسبت بیوپلیمر ژلاتین به صمغ عربی بر میزان بازدهی ریز پوشانی امگا 3
اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب
کارآیی آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی بر میزان تغییرات چربی کل جیره ماهی به هنگام نگهداری در شرایط سرما
اثر فسفولیپید در جیرهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss بر ترکیب بدن لاشه
تاثیر گنجاندن پودر جلبک اسپیرولینا Spirulina platensis در جیره بر رنگپذیری تخمک ماهی گورامی سه خال Trichopodus trichopterus
بررسی روشهای مراقبت لاروی در ماهیان زینتی
کاربرد جلبک قهوهای سارگاسوم در نگهداری محصولات شیلات
بررسی سیستم های بیوفلوک در کیفیت محصولات شیلاتی
استفاده از فناوری پلاسما جهت از بین بردن میکرواورگانیسمهای آب در صنعت آبزی پروری
ارزیابی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر کیفیتDNA اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده ازآزمون کامت قلیایی
بررسی اثرات سطوح مختلف نانو سلنیوم جیره بر شاخص های کیفی اسپرم ماهی طلایی Carassius auratus با استفاده از نرم افزار CASA
بررسی استفاده از مکمل گیاهی اشتهاء آور در غذای پلت شده بمنظور افزایش وزن میگوی پاسفید غربی Liptopenaeus vannamei در مرحله پرواری
بررسی نقش همیاری و مشارکت بهره برداران و پرورش دهندگان ماهی در توسعه و حفاظت از آب بندان ها راهکاری مناسب برای تامین آب در صنعت آبزی پروری استان گیلان با تاکید بر ارایه برنامه های اجرایی مدیریت آب بندان در استان گیلان
نقش پرورش کروکودیل در اقتصاد کشور
تاثیر پروتیین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزرNeogobius caspius توسط آنزیم فلورزایم بر اسیدیته، خواص ریولوژی و حسی ماست کم چرب
تاثیر پروتیین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزر Neogobius caspius توسط آنزیم فلورزایم بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
بررسی قابلیت تخم گشایی سیست آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) با استفاده از محلول کپسول زدای پراکسید هیدروژن برپایه کلویید نقره
اثرات میزان تراکم ماهی کپور در استخرهای پرورش بر میزان کیفیت آب در طی دوره پرورش
بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی ریزجلبک Spirulina platensis تحت تنش شوری
بررسی و مقایسه ترکیب شیمیایی و اسیدچرب در میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis ومیگوببری سبز Penaus semisulcatus
مقایسه ترکیب اسید چرب عضله میگو خام سرتیز Metapenaeus affinis و میگوببری سبز Penaus semisulcatus
تاثیر نای سین A و سدیم سیترات بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
آبزی پروری و محیط زیست : آبزیپروری و اکوسیستمهای آبی پایدار
آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss با استفاده از آنزیمهای تجاری و بررسی برخی ازخواص عملکردی پروتیینهای آبکافتی حاصل
بارهنگ کبیر در طب سنتی ایران و منابع جدید
بررسی اثر جایگزینی پودر گاماروس به جای گرده گل در تغذیه کلنی های زنبور عسل Apis mellifera بر عملکرد و شاخص های رفتاری آنها
بهبود مدیریت و ترویچ روش های تولید و مصرف غذای زنده برای تغذیه آبزیان پرورشی
دفعات و نسبت غذادهی بهینه پیش مولدین ماهی استرلیاد Acipencer ruthenus
بیوتکنولوژی و توسعه گونهها در آبزیپروری
توسعه آبزی پروری کوچک مقیاس در منابع آبی روستایی مطالعه موردی در استان زنجان شهرستان ایجرود
استحصال و فرآوری کیتوزان از 3 گونهی حلزون Cornu aspersum و Catareus asperses و asperses Cellarius
حمل و نقل بچه ماهی
تولید مروارید در صدفهای مرواریدساز
بررسی امکان پرورش ماهی کپور دریایی (Cyprinus carpio Linnaeus 1758) در استخرهای خاکی با آب شیرین دراستان گلستان
مروری بر تولید آبزیان درایران وجهان و برنامه های آتی سازمان غذا وکشاورزی ملل متحد FAO
سیلاژ ماهی و جایگاه آن در صنعت آبزیپروری کشور
فناوری Super cooling در نگهداری گوشت ماهی
ارزیابی و کیفیت برگرماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از پودر ریزپوشانی روغن ماهی وآنتی اکسیدان های طبیعی طی نگهداری در C ˚ 18
بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو
بررسی تاثیر محیط کشت بر تراکم سلولی و نرخ رشد ویژه Neochloris oleoabundans
نقش نسبت قطر به عمق استخرهای بتونی در تخلیه و حذف فضولات
تاثیر نسبتهای مختلف قطر به عمق در تعویض آب استخرهای هشت ضلعی و دایرهای
بررسی پتانسیل حذف فلز روی توسط توربوسورب پشم فولاد Steel Wool از پساب کارگاه پرورش قزل آلا
بررسی قابلیت توربوسورب اسکلت مرجان Antozoa در حذف فلز روی از پساب کارگاه پرورش قزل آلا رنگین کمان
خواص درمانی وپیشگیری کننده روغن ماهی واسیدچرب امگا 3 واثر آن بر سلامت زنان بارداروکوکان
عمل آوری فرآوردههای نوین شیلاتی
بازبینی اثرات مفید وپایداری اکسیداتیوامگا 3 با زنجیره بلند اسیدهای چرب غیراشباع
کوک چیل و دستگاههای مورد استفاده در این متد
بررسی روشهای شوری ودودی در ماهی
تاثیر اندازه کریستالهای نمک در شور کردن ماهی کلمه فاکتورهای شیمیایی و میکروبی
ماهی انجک Schizothorax zarudnyi کاندیدای آبزی پروری
تهدیدات معمول در پرورش ماهی در قفس و محیط محصور (پن) در خلیج گرگان
مقایسه رشد و بازماندگی لارو قزل آلا در مینی انکوباتور و انکوباتورکالیفرنیایی تراف
مقایسه فاکتورهای کیفی آب در مینی انکوباتور و انکوباتور کالیفرنیایی تراف برای تفریخ تخم ماهی قزل آلا (Oncorhynchus mykiss)
فلسفه طبیعت: نقش منابع مالی در حفاظت از محیط زیست
پژوهشی کیفی در مورد دلایل مهاجرت ایرانیان به خارج در 8 ماهه اول سال 2016 : آیا مواد غذایی ارگانیک همچون غذاهای دریایی و محصولات آبزیان نقش دارند
اکوتاکسیکولوژی: آشنایی با زبانهای خارجی و استفاده از اینترنت در چگونگی هندلینگ باتریهای کادمیوم سمی و تاثیر آن بر اکوسیستمها
کارآفرینی کشت توام عاملی برای افزایش تولید، درامد وایجاد اشتغال در مناطق روستایی استان گیلان
داروهای زیستی گیاهی: فرصتی جدید برای صنعت آبزیپروری
تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss
اهمیت استفاده از جلبکهای سبز آبی اسپیرولینا Spirulina در پرورش ماهیان
اثرات میزان تراکم ماهی کپور در استخرهای پرورش بر میزان پخشیدگی مواد مغذی نیتروژن و فسفر در طی دوره پرورش
اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی پروتیین آبکافتی تولیدشده از فریم و سر ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio به روش آبکافت آنزیمی
بررسی امکان حذف فلز روی توسط توربوسورب زغال لیلکی Gleditschia caspica از پساب پرورش قزل آلا رنگین کمان
بررسی خواص زیست فعال پروتیین هیدرولیز شده سر ماهی هوور مسقطی
بررسی درشت بی مهره گان کفزی مناطق مصبی رودخانه سفیدرود استان گیلان با تاکید بر اهمیت تعذیه ای آن ها
لزوم بکارگیری روش های مدل سازی و آنالیز ریسک پایش از راه دورجهت کنترل و مقابله با بیماری های نوپدید درآبزیان
بررسی مولد سازی ماهی ماش Aspius aspius بمنظور بازسازی ذخایر
بررسی تنوع ،فراوانی و پراکنش ماهیان در مناطق 5 گانه تالاب انزلی
بررسی نحوه ورود شانه دار مهاجم دریای خزر به اکوسیستم این دریا
بررسی روابط طول و وزن گاوماهی شنی Neogobius fluviatilis (pallasi,1814 در خلیج گرگان _ جنوب شرق دریای خزر
تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis
ارزیابی ساختار و تنوع اجتماعات ماکروبنتیک در رودخانه کرج
معرفی شاخص ها ی ماهیان برای ارزیابی سلامت اکولوژیکی رودخانه ها
آلایندگی اکوسیستم های آبی
بررسی تنوع زیستی ، فراوانی و پراکنش ماهیان رودخانه گاوه رود استان کرمانشاه
فیبروپاپیلوما در فرشته ماهی Pterophyllumscalare
تفکیک جنسیت ماهی سفید دریای خزر Rutilus kutum با استفاده از صفات ریخت سنجی
مطالعه اکولوژیک ماهیان مهاجم در دریاچه چیتگر تهران
بررسی شناسه ژنتیکی (DNA barcoding) ماهیان کیلکای معمولی خزری Clupeonella cultriventris caspia وکیلکای آنچوی Clupeonella engrauliformis حوضه جنوبی دریای خزر
اهمیت منابع آبی در چرخه زندگی انسان و پرندگان
اکوسیستم های آبی و محیط زیست
اثر کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا بر شاخصهای زیستی بزرگ بیمهرگان کفزی در رودخانه برآررود از سرشاخه های اصلی رودخانه چالوس، استان مازندران
بررسی ارتباط هم آوری ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio تالاب انزلی با طول، وزن و سن مولدین
رابطه طول - وزن و فاکتور وضعیت ماهی خیاطه De Filipii, 1863Alburnoides eichwaldii در دریاچه سد شهید رجایی، استان مازندران
زیست شناسی تولیدمثل ماهی خیاطه Alburnoides eichwaldii )De Filipii, 1863 در دریاچه سد شهید رجایی استان مازندران
ترکیب گونه ای صید ماهیان خاویاری در دریای خزر آب های استان گلستان در سال های 1388 و 1389
ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث سد سنگبان بر تنوع زیستی ماهیان رودخانه طالقان
رابطه هم آوری و طول و وزن ماهی کفشک گرد Brachirus orientalis ( در سواحل استان بوشهر )خلیج فارس
ارزیابی اثرات زیستمحیطی در گزینه اجرا دراراضی دشت گرگانرود به منظور توسعه پرورش ماهیان گرمابی
ارزیابی اثرات زیستمحیطی به روش ماتریس لیوپولد در اراضی جنوب شرقی سد وشمگیر به منظور توسعه پرورش ماهیان گرمابی در گزینه اجرا
بررسی کیفیت آب سد وحدت دراستان آذربایجان شرقی به منظور توسعه آبزی پروری
اثرات آلودگی های محیطی بر تنوع زیستی، پراکنش و فراوانی زیوپلانکتون در سواحل جنوبی دریای خزر
بررسی شاخصهای تروفیک تالاب انزلی
بررسی شاخص های تغذیه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio تالاب انزلی در فصل تخمریزی
پیش بینی جمعیت آینده کوسه چانه سفید (Müller and Henle, 1839) Carcharhinus dussumieri با استفاده از مدل SRA در آب های استان هرمزگان
بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر برخی پارامترهای خونی و اسید چرب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان
مروری بر ویژگی های ظاهری، قابلیت تولید انبوه، عملکرد تولیدمثل و ارزش غذایی روتیفر Proales similis جهت تغذیه در مرحله لارویکالچر ماهیان دریایی با اندازه دهان خیلی کوچک
بررسی شاخص های رشد، بازماندگی و ضریب تبدیل غذایی میگوی پا سفید غربی litopenaeus vanamei در روش متراکم درسایت گمیشان استان گلستان
بررسی تاثیر مکمل اسانس رازیانه در جیره مولدین ماهی سیکلید گورخری بر عملکرد رشد و بازماندگی لارو
بررسی وضعیت آلودگی قارچی ماهیان زینتی آب شیرین درشهرستان مشهد
تغذیه لارو آرتمیا با مخمرهای پروبیوتیک تازه شناسایی شده ی تیمار شده با 2 مرکاپتواتانول فاقد لایه مانن پروتیین به منظور بهبود رشد آرتمیا
مروری بر اثرات ناشی از افزودن دیازینون و مالاشیت سبز در محیط پرورشی آبزیان
بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر برخی فرا سنجه های خونی در ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio
بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
تاثیر مکمل غذایی کیتوزان بر رشد، هماتولوژی، بیوشیمیایی سرم خون و ایمنی ذاتی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)
اثر سطوح مختلف غذایی پیکولینات کرومیوم برعملکرد تولید، هماتولوژی و سطوح لیپیدی کبد در ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta)
تاثیر تجویز خوراکی مکمل کیتوزان بر رشد و فراسنجههای خونی طلال هندی (Rastrelliger kanagurta)
عوامل موثر در اماده سازی مولد ماهی قزل آلای رنگین کمان
مطالعه غدد مترشحه درون ریز تولیدمثلی سختپوستان
عملکرد تولیدمثل مولد میگوی وانامی تحت تزریق هورمون گنادوتروپین
تاثیرسطوح مختلف شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و مریستیکی ماده ها درکشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا ( Artemia franciscana ) در دو نسل متوالی
بررسی تاثیرسطوح مختلف شوری برتغییر نسبتهای جنسی در کشتهای پرورشی آرتمیا فرانسیسکانا Artemia franciscana
تاثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری مولدین بر شاخص قطبیت ایوسیت تخمک فیل ماهی Huso huso ماده پرورشی
تاثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری مولدین در فیل ماهی Huso huso ماده پرورشی بر میزان ترشح هورمونهای استروییدی
اثرآستاگزانتین بر رشد، ترکیب شیمیایی بدن و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری ماهی کفال خاکستری Mugil cephalus Linnaeus,1758
بررسی اثرات استرس ناشی از اعمال ناگهانی شوری محیط بر تغییرات کورتیزول پلاسما در ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus
اثرات سطوح مختلف پودر سویا جایگزین پودر ماهی بر رشد و بقای میگوی آب شیرین رودخانه ای شرق Macrobrachium nipponense
بررسی آلودگی به انگل های پریاخته ای در ماهی سرخ باله Scardinius erythrophthalmus حوزه شرقی تالاب انزلی
اثر استفاده از نسبت های مختلف علف و پلت بر شاخص های رشد و خصوصیات دستگاه گوارش در ماهی آمور علفخوار
اثر استفاده از نسبتهای مختلف علف و پلت بر ترکیب عضله و کبد ماهی آمور علفخوار
مطالعه برخی شاخصهای خونشناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با افزودن پودر گیاه آنغوزه (Ferula assafoetida) به جیره
بررسی عملکرد متابولیکی اسید آراشیدونیک در تولیدمثل ماهیان
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک بومی Bio Aqua در آب استخر بر پارامترهای شیمیایی آب، ترکیب شیمیایی لاشه،جمعیت میکروبی روده و بازماندگی در ماهی کپور معمولی
بررسی اثر دوزهای بالای اکسی متولون جیره بر فاکتورهای رشد، بر حسب جنسیت در ماهی گوپی (Poecilia reticulata)
مشکلات، نیازها و تکنیک ها در تکثیر و پرورش لارو ماهیان دریایی
بررسی اثرات متقابل اسید آمینه متیونین و ال کارنتین بر پارامترهای رشد ، ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی استفاده از آنزیم های خارجی آلفاآمیلاز و سلولاز در دو سطح کربوهیدرات جیره بر روی فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss
اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta)
مروری بر محرکهای ایمنی موثر بر ایمنی همورال و بیان ژنهای مرتبط ایمنی در آبزیان
تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر اصوات منظم و نامنظم روی تغییرات رفتاری و برخی شاخص های زیستی روی ماهی گورامی
بررسی تاثیر جایگزینی کامل منابع چربی جیره با روغن های گیاهی بر عملکرد رشد ماهی سیکلید رنگین کمانی Archocentrus multispinosus
بیولوژی تولیدمثل میگوهای زینتی آب شیرین
اثرات جایگزینی کامل منابع چربی جیره با روغن های گیاهی بر نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی ماهی سیکلید رنگین کمانی Archocentrus multispinosus
تعیین غلظت نیمهکشنده سم دلتامترین در بچهماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
اثر اسانس پوست لیموترش Citrus limon در جیره غذایی بر عملکرد رشد در بچهماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
اندازهگیری برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم در تاس ماهی ایرانی Acipenserpersicus تحت سمیت مزمن هیدروکربن نفتی
جداسازی و شناسایی بیماری آیروموناس هیدروفیلا در کپور ماهیان پرورشی استان گیلان
تغذیه آبزیان پرورشی و مدیریت آن
بررسی اثر تغذیه با ویتامین C بر میزان کورتیزول 1 و گلوکز 2 خون، در ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر گیاه علف چای Hypericum perforatum L ر شاخصهای رشد و فراسنجه های خونی ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پس از 30 روز غذادهی
اثر حمام با عصاره ی هیدرو الکلی آلویه ورا بر شاخص های هماتولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss مبتلابه ساپرولگنیوز
اثر حمام با عصاره ی هیدرو الکلی گزنه بر شاخص های هماتولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss مبتلابه ساپرولگنیوز
مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی اثر لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان یک پروبیوتیک در مهار رشد پاتوژن
اثر غلظت تحت کشنده پرمترین بر برخی پارامترهای خونی شناسی و بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
اثرات نانو فلزات در عملکردهای مختلف فیزیولوژیک در بدن ماهیان
اثر پری بیوتیک الیگوفروکتوز بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی ازون برون Acipenser stellatus
اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
تاثیر هورمون گنادوتروپین انکپسوله شده بر روند رسیدگی جنسی و تغییرات بافتی تخمدان مولد وانامی Litopenaeus vannamei
اثرات تغذیه با سطوح مختلف مکمل نوکلیوتید جیره در بچه ماهیان سفید دریای خزر Rutilus kutum (Kamenskii,1901 بر میزان تلفات و مقاومت به استرس شوری
نیازسنجی ویتامین های E و B2 در ماهی آزاد دریای خزر Salmo trutta caspius و اثر آن ها روی برگ خریدهای رشد، فاکتورهای خونی و ایمنی
اثر استفاده از روغن ریز پوشانی شده در جیره غذایی میگوی بزرگ آب شیرین Macrobrachium rosenbergii بر فاکتورهای رشد و ترکیبات لاشه