آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 371تعداد صفحات کتابچه مقالات: 2067
تعداد نمایش مقالات: 203538
کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی
کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۷ توسط ،موسسه علوم و صنايع غذايي مشهد با همكاري ساير دانشگاه ها در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی
بررسی تامین امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه با تاکید بر غنی سازی
ASSESSMENT OF SOME OF BIOCONTROL AGENTS FUNGI ON CONTROLLING OF SOME WEEDS GROWIG WITH RICE (ORYZA SATIVA L.) CLASS YASSAMINE
Evaluation the Effects of Camel Milk with or without the Aqueous Extract of the Plant Peganum Harmal in the amoeba histolytica
Influence of length stem under water and depth water on vegetative growth of papyrus and reeds in marsh AL- Chibayish
The Role of organic and, mineral fertilizers in mitigation of the negative effects of saline water on soil properties, availability and contents of N.P.K. and yield in cabbage (Brassica oleracea var. capitata L)
Root cutting propagations of four radish (Raphanus sativus L. var. sativus)
Ecology and Distribution of Orobanche L. , Diphelypaea Nicolson and Cistanche Hoff. et Link (Orobanchaceae) in Iraq
Distribution of the genus Phelipanche Pomel (Orobanchaceae) in Iraq
The Contemporary Conceptual Model Making For Redeveloping Residential Neighbourhoods
Influence bacterial inoculant of local isolates of azotobacter vinelandii and irrigation water quality on growth and yield of wheat (Triticum aestivum L.)
Extracting β-glucan from Saccharomyces cerevisiae and using it as an alternative to fat to improve certain quality qualities in refrigerated beef
Spatial Variability of some fertility traits in rice cultivated soils using GIS
تاثیر کاربرد باکتری های حل کننده فسفات بر رشد و جذب فسفر در نهالهای انار در شرایط شور
بررسی نقش باکتری های تولید کننده اکسین و ایندول استیک اسید(IAA)بر ریشه زایی قلمه های انار
جداسازی Phytophthora pistaciae و بررسی تاثیر نمک های کلسیمی بر کنترل این شبه قارچ در شرایط درشیشه
تقویت ویژگی های مکانیکی بیوکامپوزیت های نشاسته- پکتین با استفاده از نانوسلولز
تاثیر کلسیم بر ویژگی های آبدوستی نانوکامپوزیت های نشاسته- پکتین
برهمکنش تیمار UV-C و اسید آسکوربیک بر کیفیت پس از برداشت قارچ خوراکی تکمه ای
نقش اسید سالیسیلیک در بهبود کارآیی مصرف آب کنجد، ذرت و لوبیا در شرایط تنش رطوبتی
استفاده از روش باکس بنکن در تعیین سطوح بهینه ی هیدروژل سوپرجاذب رطوبت و اسید هیومیک در ذرت Zea mays L.
بررسی صفات مرتبط با کارآیی مصرف آب در کنجد (Sesamum indicum L.)، ذرت (Zea mays L.) و لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) با استفاده از تجزیه به عاملها
Isolation and biochemical characterization laccase enzyme from microorganisms of gut extract of term
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات فنولی عصاره گیاه بومادران بختیاری (Achillea Kellalensis) با کمک امواج فراصوت
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتیین سویا
آلودگی های ناشی از فعالیت های انسانی در مناطق ساحلی: پتانسیل اثر بر ماهی و سایر آبزیان
مطالعه اثرات آلودگی صوتی بر رفتار بی مهره گان آبزی به عنوان منابع غذای زنده
تولید نوشیدنی های فوری از منابع گیاهی
بررسی اثر جایگزین های چربی بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر خامه ای کم چرب
تاثیر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته خرما بر ویژگیهای ساختاری کیک فراسودمند
تاثیر افزودن پودر دانه انار بر ویژگی های بافتی کیک فراسودمند
بهینه سازی فرمولاسیون پنیر خامه ای کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ
A Stepwise Regression Algorithm for Prognostication Draft Requirements of Disk Plough
Study of food security in developing countries with an emphasis on enrichment
Suppression of iL-1β and TNF-ɑ byThymoquinone
Suppression of Proinflamatory Cytokines in The Model Like Osteoarthritis with Alcoholic Extract of Nigella sativa L.
The effect of biofertilizer nitroxin, bioSuperPhosphat, mycorrhizal arbuscular and different culture sown the transplanting preparing of eggplant
ارزیابی میزان فلزات سنگین در گندم های وارداتی به استان مازندران
بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز تولیدی در شهر زاهدان به باکتری اشریشیاکلای در سال 96
بررسی تاثیر کودهای زیستی نیتروکسین، بیوسوپرفسفات، میکوریزای آربسکولار و بسترهای کشت مختلف در تهیه نشاء بادمجان
بررسی میزان آلودگی گوشت گاو تولیدی در شهرستان زاهدان به باکتری سالمونلا تایفی موریوم
بررسی تعدادی از فاکتورهای مدیریتی موثر بر کیفیت شیر در گاوداری های بابل
بررسی حساسیت و روند تغییرات آنزیم پلی فنل اکسیداز در ارقام مختلف هلو نسبت به شانکر باکتریایی هسته داران در شرایط آزمایشگاهی
مکانیابی ژن های ارتفاع بوته و ویژگیهای ریشه در لاین های نوترکیب برنج ایرانی تحت تنش خشکی
مروری بر کاربردهای مالتودکسترین در صنایع دارویی
اصلاح سطحی نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم به منظور افزایش میزان جذب نیترات از آب
بررسی قابلیت های نرم افزار AERMOD برای مدل سازی ذرات معلق کارخانه سیمان
بررسی اثرات زیست محیطی ذرات معلق
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ریولوژیکی و بافتی فالوده حاوی نشاسته اصلاح شده گندم
بررسی اثر افزودن موسیلاژ گل ختمی بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
تاثیر تیمار UV-C و اسید آسکوربیک بر جمعیت میکروبی و قهوه ای شدن پس از برداشت قارچ تکمه ای Agaricus bisporus
بررسی تاثیر افزودن آرد سویا و پودر آب پنیر بر خواص فیزیکوشیمیایی تورتیلای آردی
وضعیت فرسایش بادی و پتانسیل رسوبدهی حاصل از آن در منطقه دلازیان سمنان
تعیین وضعیت و گرایش مراتع دشت قروه استان کردستان
اثر تراکم گله بر عملکرد جوجه گوشتی سویه راس 308
مکان یابی ژنهای مرتبط با دانه در لاین های نوترکیب برنج ایرانی تحت شرایط غرقاب و تنش خشکی
ارزیابی مقاومت ارقام هلو نسبت به باکتریPseudomonas syringae pv.syringae عامل بیماری شانکر باکتریایی درختان میوه هسته دار در استان چهارمحال و بختیاری
اثرات کشندگی و زیرکشندگی حشره کش دیازینون روی ویژگی های زیستی زنبور پارازیتویید Telenomus busseolae Gahan (Hymenoptera: Plartygastridae)
Effect of thermal stress on physiological blood properties in dogs
تاثیر تیمار UV-C و اسید آسکوربیک بر جمعیت میکروبی و قهوه ای شدن پس از برداشت قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus)
بررسی قابلیت های نرم افزارAERMODبرای مدل سازی ذرات معلق کارخانه سیمان
بررسی اثرات زیست محیطی ذرات معلق
مروری بر پلی ساکاریدهای زیست فعال به عنوان غذا-داروهای جدید
تاثیر هیدرروکلوییدها در افزایش کیفیت محصولات نانوایی
بررسی تاثیر غلظت های مختلف کلشی سین در القاء پلی پلوییدی در رقم اسپیدفید سورگوم علوفه ای
Extraction, Purification and Characterization of Lipoxygenase from Aspergillus niger
GC-MS analysis of essential oils extracted from the Lepidium aucheri boiss and studying the antioxidant and anticancer activities.
Study of noise pollution in some hospitals in Al-Najaf AL-Ashraf city- Iraq.
Ameliorative effect of ginger extract against methotrexate effect of liver tissue
Investigation the Effect of silver nanoparticles on physiological and molecular parameters of Phaseolus vulgaris L.using RAPD Markers.
RESPONSE OF GREEN BEANS PLANTED IN THE PLASTIC HOUSE TO NITROGEN FIXING BACTERIAL INOCULATION AND MOLYBDENUM
The role of genetic material and yeast in reducing the effect of T2 toxin on some physiological parameters in mice
Methods of grinding the tuberous roots
Use Palm Fiber As a fine sand with Reactive Powder Concrete To Produce Green Building Unit
THE USE OF BLUE-GREEN ALGAE IN INCREASING THE EFFICIENCY OF THE TISSUE CULTURE SYSTEM IN DATE PALM Phoenix dactylifera L. CV. BARHEE
Comparison between the energy utilization efficiency and the specific resistance of single tine, double tines parallel and partially swerved double tines subsoilersPart 2
Toxicopathological Effects of Intravenous Injection of Layer Double Hydroxide (LDH) Nanoparticles in Male Rats
جایگزین های چربی در فرمولاسیون مواد غذایی
Nanotechnology in Food Industry
اثرات کاربرد بیوچار و کودشیمیایی بر کارایی جذب و مصرف نیتروژن سیاه دانه(.Nigella sativa L) در رژیمهای مختلف آبیاری
تولید و ارزیابی نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر با خاصیت ضد میکروبی
اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی آب هویج در حرارت دهی اهمیک
حرارت دهی اهمیک آب هویج با الکترودهای مختلف
مروری بر ضرورت حفظ امنیت کارکنان مراکز علمی و پژوهشی صنایع غذایی در برابر خطرات نانو مواد
مقایسه کارآیی مدل های شبکه عصبی مصنوعی(ANN) و سیستم استنتاج عصبی- فازی تطبیقی(ANFIS) در تخمین پارامترهای کمی و کیفی رودخانه شاوور
تاثیر افزودن برگ زیتون بر روی میکروارگانیسم های آغازگر و خصوصیات حسی دوغ
ساخت و مشخصه یابی نانو ذرات کروی اکسید روی و بررسی خواص ضد باکتریایی آن بر باکتری اشریشیا کولای
ارزیابی تکنیک پردازش تصویر و ارزیابی حسی درانتخاب بهترین رقم و فرآوری به منظور تولید برگه آلو
Evaluation the cumulative energy demand for apple production in West Azerbaijan province
Analysis of apple production process by cumulative exergy demand approach
Analysis of water stress index in apple production with a life cycle approach
بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز به روش سطح پاسخ
Beneficial effects of exopolysaccharide produced by lactic acid bacteria
تولید کره با کلسترول کاهش یافته با استفاده از بتاسیکلودکسترین و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
بررسی اثرات پپتید cLF36 بر روی عملکرد و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
خشک کردن مواد غذایی با استفاده از سیال های فوق بحرانی
خشک کردن مواد غذایی به روش مایکروویو
برآورد ارزش حال انتظاری و آتی در گاوداری های صنعتی استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویا
بررسی رابطه ویژگی های فردی خانوادگی با معیشت پایدار زنان روستایی(عضو صندوق اعتباری خرد شهرستان قایمشهر(
ارزیابی اثر اسانس نارنج بر فعالیت آنزیم گلوتاتیون ردوکتاز قارچ دکمه ای سفید
ارزیابی اثر اسانس زیره سبز بر فعالیت آنزیم اسکوربات پراکسیداز قارچ دکمه ای
پاستیل رژیمی فراسودمند عناب وزرشک بدون شکر
Biochemical features of an alkaline protease for symbiotic bacterium of bacillus sp CH96
اولویت بندی نقاط قوت سازمان های مردم نهاد زیست محیطی در مدیریت پایدار جنگل ها بر اساس دیدگاه کارشناسان
تحلیلی بر نقش رسانه های اجتماعی در توسعه بازاریابی اکوتوریسم جنگلی
طبقه بندی مسیرهای گردشگری به کمک روش جمع سپاری
تاثیر غلظت های علف کش هالوکسی فوپ در کنترل علف های هرز باریک برگ در کلزای بهاره
واکنش به دز علف کش کلوپیرالید بر بهبود عملکرد و اجزای عملکرد کلزای بهاره
مطالعه اثر ضد قارچی اسانس روغنی گیاه زنجبیل بر روی قارچ عامل فساد سیب
آنالیز استفاده از توربین بادی محور افقی سایز کوچک در ارتفاع 10متری به عنوان منبع پراکنده و بررسی مسایل اقتصادی توربین در گلخانه های منطقه رباط کریم
بازدهی انتقال مجدد ذخایر ساقه در ژنوتیپهای گندم نان در شرایط بدون تنش و تنش خشکی انتهایی
بررسی خصوصیات کیفی ارقام و لاینهای گندم در شرایط تنش خشکی پس از گرده افشانی و مصرف روی
ارزیابی کارآیی چند قارچکش جهت ضدعفونی بنه زعفران به منظور کنترل برخی قارچهای بیمارگر
تاثیر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی، محتوای سدیم و پتاسیم گیاهچه چاودار در شرایط شوری خاک
بررسی اثرات کورکومین بر سلامت انسان
کاربرد نظام تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی
تاثیر کاربرد ژنوتیپ و قارچ کش بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای در شرایط آلودگی به بیماری فوزاریومی بلال
Bioreactor and Production of Plant Medicinal Compounds
کاربرد پرتوهای مادون قرمز در برشته کردن غذایی
تاثیر منابع مختلف چربی و سطوح مختلف متیونین در جیره بر وضعیت سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی
Contamination of Food and Feed Stuff to Carcinogenic Mycotoxins
بررسی مقایسه ای عوامل موثر بر میزان افزایش عملکرد زعفران
شناسایی و معرفی ژنوتیپ های امیدبخش آلبالو مناسب برای فرآوری در ایران
بررسی مقایسه ای میزان آکریلامید در ته دیگ های نانی و برنجی تهیه شده با انواع روغن های مصرفی مایع و جامد
بررسی گلخانه ای بروز ژن Hsp70 در شته ی مومی کلم در شرایط کاربرد سالیسیلیک و سولفوریک اسید در گیاه کلزا
Application of salicylic acid and sulfuric acid in canola affects Hsp gene expression in Brevicoryne brassicae (Hemiptera: Aphididae)
مقایسه قرابت ژنتیکی برخی از نژادهای گوسفند اهلی ایرانی با برخی از نژادهای خاورمیانه با استفاده از توالی یابی میتوکندری
ارزیابی اثر مکمل رژیمی ویتامین E و پودر سیر در پیشگیری از اکسیداسیون پروتیینی در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio)
بررسی اثرات مستقیم و غیر مستقیم وابسته به شرایط عملکرد در سطح کم آبیاری در ارقام گلرنگ مورد بررسی
تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز
Analysis of control and reduction strategies for entry of microplastics into water resources and food chain
مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پوست بادام زمینی و کاربرد آن در کاهش روند اکسیداسیون و بار میکروبی در فرآورده های گوشتی
اثرات تزریق داخل تخم مرغی عصاره ی بره موم بر شمارش سلول های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تحلیل راهکارهای کنترل و کاهش ورود میکروپلاستیکها به منابع آب و چرخه غذایی
ساخت و مشخصه یابی نانوذرات اکسید آهن به منظور از بین بردن آلاینده های موجود در آب
اثر افزودن کدو حلوایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و پلی فنولی ماست
تاثیر برخی اسانس های میکروکپسوله شده بر عمر انبارداری و کیفیت میوه هلو رقم آلبرتا
ریزپوشینه دار کردن؛ راهکاری برای حفاظت از ویتامین ها
Chrysin attenuates inflammatory and metabolic disorder indices in aged rats
بررسی عوامل موثر برخرید محصولات کشاورزی وغذایی گردشگران و زایران شهرمشهد
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ دانه بارهنگ گونه و اسانس زیره سیاه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی توت فرنگی
تاثیر پوشش خوراکی صمغ کتیرا و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
Evaluation and analysis of three decades of barberry research in Iran
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویووپیش تیمار اسمزی بر خصوصیات رنگ خلال های خشک سیب زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی مهار رشد باکترهای بیماری زای مواد غذایی توسط عصاره کارده (Biarum carduchcorum)
تاثیر ویناس بر برخی از خصوصیات رشد و نمو خیار گلخانه ای
ارزیابی چهاررقم ریحان تحت شرایط کم ابی
اثر زمان برداشت بر درصد روغن و کیفیت روغن ارقام امیدبخش زیتون کرونایکی (I38)، آربیکین (I18) و زرد در شهرستان رودبار
Prions: Molecular and Cellular Mechanism of Pathogenesis
بررسی واکنش کشاورزان به افزایش سطح زیر کشت و کاهش آب مصرفی در استان گلستان
اثرات دارویی برگ بو
EFFECT OF SOME OF BIOCONTROL AGENTS FUNGI IN BIO-CONTROLLING OF WEEDS GROWIG WITH RICE CLASS YASSAMINE
Evaluation the Effect of Camel Milk with or without the Aqueous Extract of the Peganum harmal plant in the Treatment of Entamoeba histolytica
In vitro study the effect of plant growth regulators and response of two varieties of Iraqi maize
Susceptibility of Porphyromonas gingivalis isolated from patients suffering from periodontitis to Antibiotics
Effect spraying extract of organic fertilizer and Ascorbic acid on growth and flowering parameters of Fressiahybrida plants and its content of carotene pigments
The Effects of Toxic Compounds of Cladosporium herbarum on Hormones of Female Rats and Ability of Ascorbic Acid to Decrease Growth of C. herbarum
Effect of irrigation with magnetized water on some vegetative and flowering parameters of wheat(Triticum aestivum L.) Cultivar IPA 99.
Environmental Analysis for Spreading Areas of Scleroderma Disease in Babylon Governorate
Effect of bio-fertilizers on growth, phenolic content in fenugreek (Trigonella foenum - graecum) plant and soil physical properties
Impact of Bio-fertilizer EM-1 and FeSo4 on Fig transplants growth
The Role of Salicylic acid and Salinity of Irrigation Water on Growth and yield and Activity of Peroxidase, Catalase, Nitrate Reductase and Nitrates contents in Spinach (Spinacia oleracea L.)
Virulence Factors of Porphyromonas gingivalis isolated from patients suffering from periodontitis
Preparation of nano films from ZnO / MWCNT and study their applications as a gas sensor
Using the common hornwort Ceratophyllum demersum L. plant extract as a liquid fertilizer
Potential Ecological Risks Assessment for Some Heavy Metals in pollution Soil by Oil Residues
The Effect of Different Tillage system and Irrigation Methods in Some Chemical Properties of gypsiferous Soil
Production of inhibitory peptides for pathogenic bacteria from camel milk fermented by Lactobacillus casei
Role of treatment with licorice extract , garlic extract and calcium chloride in controlling the sensitivity of tomato fruits for chilling injuries (Solanum lycopersicum L.)
Environmental study of water quality, some heavy metals and Bacterial pollution in Euphrates River water in the city of Nasiriya
Effect of irrigation method and different tillage systems in soil water relations and wheat production
Removal of three phenolic compounds[polychlorinated biphenyl (PCB 105, PCB 118 &PCB 150)] from aqueous solutions by fiber palm as a biosorbent
Effect of Moisture Depletion Rates and Irrigated Zone Depth on Water Requirement Growth and Yield of corn Zea mays L.
Effect of Deficit Irrigation on Water Consumption of the Wheat Crop (Triticumaestivum L.) in Semi-arid Areas
Study the Effect of Phenolic Compounds Extracted From Carrot Plant and Assess Their Effectiveness as Antioxidant
Estimation Some Physiological Parameters in Renal Failure Patients in Babylon City
EFFECT OF SOURCE AND LEVEL OF NITROGEN FERTILIZER ADDING SUB SURFACE ON GROWTH AND DISTRBUATION OF TOMATO PLANT ROOTS GROWN IN DESERT LANDS
Study of the effect of replaced fermented corn with oyster mushroom in Japanese quail diets on some productive and physiological characteristics
The efficiency of silver nanoparticles synthesized by Oily Extracts of Eucalyptus camaldulensis against Oryzaephilus surinamensis
The Effect of Sex and Slaughter Age in Some Blood Traits of Broiler Chicks Ross 308
A study of Hookah Smoking Effects on Men Body: Blood Contents and Some Organ Functions
The estimate of heterosis effects of sheep body weights in different ages
First registration of the fungus Cladosporium cladosporioides as a cause of the Cladosporian Spot Disease and the possibility of biological control
Assessment of Hormonal, Sperm Head Abnormality and Histopathological Activity of Ranitidine Drug (Zantac) on Albino Male Mice
Study the antibacterial activity of ginger zingiber officinale roots water extract against different pathogenic bacteria isolated from different clinical cases
A study of the embryonic development of flower of the three cultivars of Date Palm( Phoenix dactylifera L.)
Prediction of Soil Organic Carbon and Total Nitrogen and their effect on Soil suitability for wheat production Using Remote Sensing
Preparation New Foamed Rigid Polyurethane and Conductive Polymer from Waste Polystyrene Recycling
The Effect of Mixing Saline Irrigation Water with Fresh Irrigation Water on Some Soil Properties and on Growth and Yield of Broadbeans
Effect of Adding Different Concentrations of Thyme oil on reducing the total microbial count in the soft cheese to increase the shelf life
Bacteriological Study for Some Aerobic Bacteria Contaminated The Post – Operative Wounds in Animals
Evaluation of locally Chilled Beef Meat in Different Regions from Iraq Using Physical and Chemical Indicators
Study of Ma aymria Water Treatment Contamination of Heavy Metals with its Suitability for Irrigation
Monometalic and bimetalic Schiff base Al complexes for Polymerization of -caprolactone: synthesis, characterization and catalysis behaviour.
Evaluation of Al-Musab Al-Aamm river water for irrigation purposes compared to global determinants
ESTIMATING PROFIT AND COST FUNCTIONS AND ECONOMIC AND TECHNICAL EFFICIENCIES OF RICE PRODUCTION NEJAF FOR SUMMER SEASON 2016
Effect of using different level of Barley with local water Hayicinth(Einhhornia Crassipes ) herb powder for wheat in villa of Jejunum intestine of Broilers chicks
The response of Faba bean (Vicia faba) to elevated concentrations of zinc ions in nutrient medium
Response of some traits of potatoes to the addition of the ground palm remnants compost and folair with humic acid
Lithological disconnects in the soil of the Hor return of southern Iraq.
The geographical potential of agricultural investment in the southern plateau of Iraq west of the Slibat low.
Dental mercury toxicity from dental amalgam filling determination by cloud point extraction
Investigation of Accumulation of heavy metals Cadmium and Mercury in Najaf Sea through the Benthic Invertebrates for Bivalves and Gastropods
Effect of Irrigation Period and Bio-fertilizers on 1. Water Productivity and Wheat ( IPA 99 Cultivar) in Middle Region of Iraq/ Al- Diwaniyah province
Relationship of hemoglobin types and blood groups with bodyweight and dimensions in unimproved Awassi ewes
Checklist for Iridaceae Family and its Geographical Distribution in Iraq
Response of Three Cultivars of Barley(Hordeum vulgare L.) to Different Planting Dates
Study of the relationship between some genetic markers and some productive traits of Arabi sheep in the steppe of Muthanna
Some Macroscopic and Morphomatrical Study of Respiratory System in Adult Pigeons (Streptopelia decaocto)
دور القطاع الصناعی فی تحقیق التنمیه المستدامه
Study the effect of local wide and mutation probiotic bacteria on decreasing cholesterol in produced fermented yoghurt
Theoretical, Spectroscopic study about evaluation of trace elements (zinc and cadmium) μmol/L for pregnant women of age bearing during trimester
Effect of B-complex vitamins in drinking water on certain physiological blood traits and productivity of broilers chicken
Study physiology of roots growth for soybean by WinRhizo pro-software with Vam3 genes
In vitro cytotoxic activity of some wild plants extracts against RAW264.7 cell line
Antibacterial Activity of a novel Lectin produced by bee honey Bifidobacterium adolescentis against Multidrug Resistant Salmonella typhi
Evaluation of foliar application with Nano fertilizer ( Super micro plus) in different times on availability and uptake of some micronutrients and some quality properties ofRice (Oriza sativa L.)
Effect of poly aromatics hydrocarbons,Trace elementsand lead on renal function of Iraqi s workers at petrol stations
Effect of the magnetic field interacted with two Aspergillus species in degradation of some chemical pesticides
The Effect of X-Rays Doses on The Crystalline and Optical Properties of Mono Methyl Succinate
Detection of Environmental bacterial contamination for the kitchen and its tools at Al-Hilla Teaching Hospital, Babylon, Iraq
Geographical factors and their impact on food self-sufficiency in Iraq
Investigation of the Antibacterial Role of Prunus Domestica L. Wall Nuts Polyphenolic Extracts
Comparison of three types of anti-stress and its effect on some vegetative growth characters, yield characters and the concentration of IAA and Peroxidase enzyme using protected Agriculture system
Study certified wheat (Triticum aestivum L.) cultivars response to different planting date to evaluate the active products yield
One Step Plantlet Regeneration from Leaf Explants of Begonia semperflorens
A Study of some Environmental Characteristics of Hor Al-Dalmaj, Southern Iraq
Nutrition Culture in Russia as a Factor of Health:Traditions and Modernity
EFFECTS OF MAGNETIZATION AND PARTIAL REPLACEMENT OF BIOFUELS IN THE PERFORMANCE OF THE INTERNAL COMBUSTION DIESEL ENGINE
Descriptive study for the patients with scabies in Dhi-Qar province, southern of Iraq
Studying the effect of fortification with three varieties of Iraqi Date extracts on the Viability of Probiotic Lb. plantarum and some properties of therapeutic fermented dairy products
The use of Erubium YAG (Er:YAG) Laser to treatment of burns and study effect of laser on the environment
Contamination of food and relationship with temperature and its impact on human health in the waist city
Production of Bacterial Nanocellulose of Humza′s Khubdat (A.S) (Kombucha) using Molasses
Comparative Study of the effect of milk type on antimicrobial activity of the Prophet Mohammad (SWS) Drink s
Evaluation the Effect of the Dust of Al Kufa Cement Plant on the humans Health , Plants and Microorganisms in the South of Al –Najaf Al-Alshraf
Effect of the transplantation technique in overcoming high temperatures during the flowering stage of Sunflower Helianthus annus L.
Histopathological change in testis tissue induced by different doses of diclofenac sodium in the male rats.
PATH ANALYSIS AND CORRELATION COEFFICIENT UNDER THE EFFECT OF DIFFERENT LOCATION FOR BREAD WHEAT
نقش آنزیم های داخلی در ترد شدن گوشت در دوره پس از کشتار
سم قارچی آفلاتوکسین: تنوع سم، مواد غذایی آلوده شده و مخاطرات سلامتی
بررسی فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از گیاه ramosissima Tamarix
استفاده از هیدروکلوییدها در روش های مختلف ریزپوشانی ترکیبات ضدمیکروبی
توسعه مدل پیشگو به منظور تخمین میزان سفتی در نقل دارچینی
نقش آموزش در اکوتوریسم پایدار روستایی : مورد مطالعه (روستای هجیج از توابع شهرستان پاوه استان کرمانشاه)
عوامل موثر بر توسعه کشت محصولات ارگانیک از دیدگاه روستاییان ارگانیک کار شهرستان پاوه استان کرمانشاه
The properties of protein nanoparticles as carriers of bioactive compounds and their synthesis methods
نیاز سنجی و شناخت سیستم اطلاعات جغرافیایی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر (شهر گناوه)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فلفل دلمه ای
Developing a New Strategy for the Sustainable Service Management in Agricultural Supply Chain: A Case Study of Iran
Comparative analysis of factors affecting on rate of saffron(Crocus sativus L.) yield increase
Evaluation of economic –social effects of research on saffron (Crocu sativus L.) from view of saffron farmers
Using Aerobic Moving Bed Biofilm Reactor (MBBR) in Treatment of Wastewater
بررسی اثر برخی هیدروکلوییدهای بومی بر بهره وری و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی
Kinetic Modelling of Nitrate Removal from Ground Water Using Electrocoagulation
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر ریشه رازیانه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک در جیره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی و ماندگاری گوشت
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره انگور بر ویژگی های حسی نوشیدنی مالت بدون الکل
تحلیلی بر استقرار الگوی مدیریت زنجیره تامین (SCM) در شرکتهای صنایع غذایی مطالعه موردی شرکت صنایع غذایی گاندو
استخلاص الیاف پلیمری کازیین موجود در فراورده های لبنی ( شیر ) ( برای اولین بار در ایران )
اثر پوشش خوراکی حاوی نانوامولسیون اوژنول و آلویه ورا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی میگوی سرخ شده
دموگرافی وابسته به دمای زنبور پارازیتویید Telenomus busseolae (Hym.: Platygastridae) روی ساقه-خوار نیشکر Sesamia nonagrioides (Lep.: Noctuidae)
واکنش گل شاخه بریده ژربرا به اسانس نعناع فلفلی
اکارا به عنوان منبع نوین فیبرهای رژیمی عملگرا به منظور استفاده در محصولات غذایی
صرفهجویی در مصرف آب در روش آبیاری سطحی سیب زمینی
بررسی تاثیر پوشش عصاره پوست انار بر عمر نگهداری و خصوصیات کیفی مغز گردو
بررسی تاثیر پوشش عصاره پوست انار بر فعالیت قارچی مغز گردو
بررسی برهمکنش غلظت های مختلف عصاره اتانولی گلبرگ زعفران و نانوذره اکسید تیتانیوم بر رشد(Cannabis sativa L.)
بکارگیری اسانس سیر و پوست لیمو ترش در ساختار پوشش خوراکی فعال بر پایه نشاسته به منظورافزایش عمر ماندگاری فیله ماهی شیر
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان
مقایسه اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک
بررسی و مقایسه کیفیت پسته نمگیری شده در دو نوع نم گیر رایج در طول زمان نگهداری
بررسی و مقایسه پایداری اکسیداسیونی پسته خشک شده در دو نوع خشک کن رایج پسته در طول دوره نگهداری
بررسی روش های کاربردی سالم سازی مرکبات در شرایط کنترل شده
کاربرد اولتراسوند در تولید سوخت های بیوزیستی
Determination of total polyphenols, sterols and minerals in pistachio green hull
افزایش ماندگاری ماست غنی شده با امگا تری بوسیله اینولین و ریز پوشانی
بررسی امکان کنترل علف های هرز توسط علف کش های پیش رویشی و پس رویشی در مزارع نخودپاییزه و انتظاری
بررسی مدیریت های رایج کنترل علف های هرز در مزارع گندم استان کرمانشاه
کاربرد علف کش پینوکسادن (آکسیال)45EC به منظور کنترل علف های هرز باریک برگ در مزارع جو
مروری بر تاثیر فرآوری ذرت بر محتوای مایکوتوکسین های آن
بررسی ترکیب عناصر غذادارو در محصولات نانوایی
استفاده از ژلاتین به عنوان ماده ی اولیه در صنایع بسته بندی و تولید پلاستیک های آمیخته
مطالعه ی برخی روش های علمی برای بررسی وضعیت زیست تخریب پذیری بیوپلاستیک ها
ماکروامولسیون ونانوامولسیون وانواع روش های تولید آن در کنترل کیفی صنایع غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی خامه کم چرب تهیه شده از پودر ریواس و پودر ژل آلویه ورا
تخریب شیمیایی خاک های کشور؛ تهدیدی جدی برای سلامت غذایی
استفاده همزمان از تیمارهای آلی و شیمیایی برای اصلاح یک خاک شور و سدیمی
اولین گزارش تولید روغن خوراکی کاملینا در کشور
پاسخ های کیفی و فیزیولوژی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) به کاربرد پس از بر داشت سالیسیلیک اسید و اتانول
بررسی اثراسانس رزماری بر روی قارچ Fusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum
بررسی اثراسانس آویشن بر روی قارچ Fusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum
روش های مسمومیت زدایی گلوتن جهت تولید محصولات مناسب بیماران سلیاکی
ارزیابی اثرات اقتصادی و اجتماعی تحقیقات زعفران از دید زعفران کاران
طراحی و ساخت آسیاب غلتکی میکرونیزه مواد غذایی و کاربرد آن در صنعت شکلات
Comparison of activated carbon loading performance and natural fillings (apricot pulp and olive kernel) in water treatment using an anaerobic bed-extension reactor
Mechanical damage for local design machine on maize cultivars of 106 and 3001
آنالو گهای جدید مقاومت متعلق به NBS-LRR در کدوییان بومی ایران
New achievements in microbial biotechnology: Agro-food waste reduction and recovery of important regional food products
مطالعه نقش عوامل زنده و غیر زنده در بروز عارضه زوال مو در ایران
صمغ گوار از گیاه مقاوم به خشکی Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub.
Accumulation of Heavy Metals in Vegetable SpeciesPlanted in Contaminated Soils in Farmlands Irrigated by Karoon River in Ahvaz the Health Risk Assessment
Influence of Hydrocolloids in Quality Improvement of Bakery Products
تعیین غلظت نیترات آب زیرزمینی، خاک و کاهو در مزارع منتخب شهر ورامین در سال 1396
The effect of different levels of saline, irrigation water depth and Forage harvest time on operation and quality of Forage Sorghum in subsurface drip irrigation
تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
Effect of VemiCompost Amendments of Drill Cutting Oil with sewage biological Sludge Using Eisenia foetida as earthworm for Total Petroleum Hydrocarbon Removal from Drill Cutting wastes
Partial purification and characterization of L‐ arabinose isomerase produced from local isolate of Bacillus subtilis AH1
Effect of magnified and equality of irrigation water in the soil saturated hydraulic conductivity and the soil water infiltration in clay loam soil during the growth stages ofbarley crop (Hordium vulgare L.)
Green Synthesis of CuO Nanoparticles by Olive Leaf Extract and use in preparation solar cell
Enhancing fertility in Iraqi Awassi sheep by prostaglandin F2α, gonadotrophin and Fluorogestone acetate sponge
Removal of Leishman s stain from Aqueous Solution by Using Natural Nile Rose Plant (Eichhornia crassipes)
Influence of Period’s Irrigation, Seaweed Extract and Ca on Containing Fruits Fig cv. Asowd Diala From Ntrient Element and Percentage of Cracking
Improving the nutritive value of common reed and rice straw by treatment with Pleurotus ostreatus
Fortification of thick yogurt with mint (Mentha spicata L.) leafs extract
Preparation of biokit to treatment the Petroleum spots in water
Comparative study on photocatalytic degradation efficiency between ZnO and CdS using azo dye
identification of shigella spp causing children bloody diarrhea in Baghdad
Effect of Hesperidin added to the diet in physiological traits and sex hormones of males and domestic chickens
Phenotypic, Genotypic Correlation and Path Coefficient For Several Traits of Maize Under Watered and Water Stress
Isolation and Diagnosis of Some Contaminated Bacteria that isolated from different Halls in the Faculty of Science, University of Al- Qadisiyah, Iraq
Effects of Cefotaxime on Infected Fractured Ulna Histopathology in Rabbits
Irrigation levels and their impact on water consumption of potato crop
A Review on Recent Techniques for Improving the Energy Efficiency in Industrial Steam Boilers through Boiler Tubes Corrosion Protection and Fouling Mitigation
Larvicidal activity and GC-MS detection of bioactive compunds in alkaloid and terpenoid extract of flowers of Chrysanthemum cinerariaefolium against Culex quinquefaciatus
Effect of injection of hatching eggs in different concentrations of nano silver at age 17.5 days in some traits of hatching and histological characteristics in jejunum for broilers Ross 308
Cloning and expression of l-Asparaginase gene from Aspergillus terreus in E.coli
تاثیر کاربرد صمغ کاپاکاراگینان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب
Comparison of rheological properties in blank and fruit yogurt
Nano and Food Technologies Converge
بررسی بازار عرضه و تقاضای نان و میزان تولید ضایعات آن در ایران
Effect of NPK and Organic Fertilizers on Increasing Medicinally Active Components and Limiting Heavy Metal Uptake in Pomegranate Trees
Seasonal Variation in the Lipid Content and Fatty Acid Composition of Wild Green Tiger Shrimp (Penaeus semisulcatus) caught From Persian Gulf
مطالعه امکان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود بدون استفاده از گوگرددهی در سردخانه
ارزیابی و تحلیل سه دهه تحقیقات زرشک ایران
کاربرد اکستروژن در صنایع غذایی
Locating gene-related seeds in recombinant lines of Iranian rice under flood conditions and drought stress
تولید چای کیسه ای گیاهی با استفاده از گیاه خارخاسک با خاصیت افزایش دهندگی قدرت جنسی آقایان
بررسی کاربردهای آنزیم گلوتامیناز در صنعت گوشت
مروری بر کاربرد کمپلکس پروتیین – پلی ساکارید در فرمولاسیون مواد غذایی
مروری بر ویژگی های عملکردی کمپلکس پروتیین – پلی ساکارید در سیستم های غذایی
Investigating Effecting Health Factors of Rural Women and its Impact on the Sustainable livelihoods of their Families
دستاوردهای نوین بیوتکنولوژی میکروبی: کاهش و بازیافت ضایعات محصولات خوراکی مهم منطقه
شناسایی Listeria monocytogenes در نمونه های گوشت مرغ سطح شهر گرگان به روش PCR
بررسی روش های کاربردی سالم سازی مرکبات در شرایط کنترل شده
بررسی تاثیر مکمل تجاری ساکارومایسس سرویسه در ترکیب با لاکتوباسیلوس پلنتاروم بر فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون کپور معمولی
تاثیر نوع تیمار و دمای انبار بر رفتار پس از برداشت لیموآب جهرم
بررسی اهداف تولید محصولات تراریخته و تاثیرات آن برسلامت مصرف کننده
استفاده از آنزیمها در ساخت پنیر
بررسی عوامل موثر بر سلامت زنان روستایی و تاثیر آن بر روی معیشت پایدار خانوارهای آنان
امکان سنجی تولید کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد لوپین و نشاسته ذرت و بررسی اثر آن ها بر بافت و خواص ارگانولپتیکی کیک
خصوصیات نانوذرات پروتیینی به عنوان حامل ترکیبات زیست فعال و روش های سنتز آن ها
بررسی خواص آنتی باکتریال و ضد قارچی آنزیم لاکتاز، آلفاآمیلاز و کیتیناز 19
حبوبات دیم، راهکاری قدیمی برای اقلیم خشک ایران
راهکارهای تولید بایودیزل از زیست توده علف های دریایی سواحل خلیج فارس
مروری بر فناوری های مختلف ریزپوشانی و تاثیر آن ها بر پروبیوتیک ها
پرورش چای سبز گلخانه ای و فرمولاسیون آن در قالب شکلات
تاثیر محلول پاشی عناصر منگنز و آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد کمی و کیفی ارقام آفتابگردان
جایگاه انواع گوشت در سبد هزینه دهک های مختلف درآمدی خانوارهای شهری ایران
اثرات اسید جاسمونیک در گیاهان
ارزیابی برخی صفات مورفولوژیکی گل همیشه بهار با مقادیر زیاد کود فسفره
ارزیابی تاثیر برخی هورمون های گیاهی در رشد گیاه
بررسی تاثیر قارچ Piriformospora indica در گیاهان
نقش پلی آمین ها در پس از برداشت محصولات باغبانی