آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 122تعداد صفحات کتابچه مقالات: 924
تعداد نمایش مقالات: 117823
دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۹۶ توسط ،سازمان بسيج مهندسين كشاورزي و منابع طبيعي استان البرز در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
ارزیابی و مدلسازی رابطه اونس و عیار ارقام تجاری پسته ایران
بزرسی ارتباط عوامل محیطی تاثیزگذار بزآلودگی میوه پسته به آفلاتوکسین در انبار با کمک روش های مختلف آماری
اثر عصاره آبی زوفا بر خواص میکروبی و حسی سوسیس فرانکفرتر در طول مدت نگهداری
مروری بر وضعیت غذاهای لبنی فراسودمند، پریبیوتیکو پروبیوتیکدر ایران
کیفیت بستىی در یخچال های تجاری
Evaluating the effect of using Turmeric (Curcuma longa) on growth performance and hematological parameters of the ornamental fish, Green Terror
نقش باکتزی های تولید کننده بیوسورفکتانت در کاهش آلودگی های نفتی خاک
بررسی استخراج رنگذانه میوه زرشک با کمک امواج فراصوت
بررسی اثرات تراکم گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes) بر کیفیت آب، افزایش رشد و بقای ماهی کپور کوی (Cyprinus carpio carpio) در سیستم پرورش آکوآپونیک
امکان سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب
بررسی چالش های کشت کلزا و راهکارهای توسعه کشت آن در استان البرز با استفاده از روش مصاحبه عمیق
بررسی میزان هیستامین، بازهای نیتروژنه فرار و شاخص تیوباربیتوریک اسید در کنسرو ماهی تون وارداتی به کشور
بررسی ترکیبات درشت مغذی و میزان انرژی گونه ماهی پراسس شده
کفیر غذای درمانگرو پروبیوتیک
مروری بر فرمولاسیون، ویژگی ها و کاربردهای نانوامولسیون ها در صنایع غذایی
بررسی احر ضذ میکریبی اسانس زنیان بر استافیلوکوکوس اوریوس و اشرشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی ‘‘in vitro’’
ارزیابی فعالیت مهارکننذگی و کشنذگی اسانس بادرنجبویه بر باسیلوس سریوس و سودوموناس ایروشینوزا در شرایط برون تنی
بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس کازیی ریزپوشانی شده در شیر ESL و بررسی زنده مانی آن در شرایط شبیه سازی شده معدی روده ای
مروری بر کاربرد عصاره های گیاهی در گوشت و محصولات گوشتی
منابع استفاده نشده: بیوتکنولوژی کاربردی پپتیدها و متابولیت های ثانویه در آرکی باکترها
بررسی طرح تولید نوشیدنی چای سرد کامبوجا، راه کارها و ویژگی ها
جنبه های ویژه ای ایمنی و کیفیت برای غذاها با تکنولوژی گرمایی جایگزین
سیستم های بر پایه نشاسته برای انکپسوله کردن ترکیبات زیست فعال
مروری برخشک کردن اسمزی-انجمادی و بررسی مزایا ومعایب آنها
بسته بندی فعال مواد غذایی با استفاده از عصازه های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی
بررسی پروبیوتیک ها: ویژگی ها، عملکرد و افسایش زنده مانی
پروبیوتیک ها: میکروارگانیسم ها، سلامت و محصولات
کاربرد فشار همگن بالا (HPH) جهت بهبود عملکرد و کیفیت پروبیوتیک ها
کاربرد پروبیوتیک ها در تکنولوژی های غذایی
بررسی اثر تیمارهای استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست میوه به
توانایی پروبیوتیک ها در پیشگیری از سرطان به کمک سم زدایی زنوبیوتیک های مواد غذایی
تاثیر پوشش دهی صمغ عربی بر ویژگی های بافتی و رنگی میوه زردآلو طی فرآیند خشک کردن اسمزی توسط مایکروویو
تاثیر امولسیفایر داتم و سدیم استیاریل لاکتیلات بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی نان حجیم
تاثیر فرآیند اولتراسوند بر بافت گوشت
بررسی استفاده از 1-متیل سیکلو پروپان، نیتریک اکسید و زمان محلول پاشی بر کیفیت فلفل دلمه ای
مروری بر مزایای پروبیوتیک ها و بررسی روش های ریزپوشانی
مروری بر خواص دارویی و ترکیبات شیمیایی فلفل دلمه ای
اثر 1- متیل سیکلوپروپان، نیتروزاکسید و کلسیم کلرید بر پارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار
مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای کلاهک و پایه قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) (به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی)
ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی و ایمنی غلات (گندم)
بررسی اثر افزودن پودر پوست انبه در زنده مانی باکتری پروبیوتیک در ماست کم چرب
استفاده از آنزیم لاکتوپراکسیداز برای بهبود شیر
فعالیت ضد میکروبی اسانس میخک و مرزنجوش بر ضد اشرشیا کلی O157 H7 و سالمونلا تیفی موریوم
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس میخک و علف لیمو به صورت انفرادی و ترکیبی
بررسی تاثیر پوشش دهی مغز پسته با ترکیب عصاره استخراج شده از پوست سبز پسته وکیتوزان بر روی روغن استخراجی
بسته بنذی اتمسفز اصلاح شذه و اثزات آن بز کشک
مطالعه تاثیر برخی از جایگزین های چربی در فرآورده های گوشتی
بررسی اثر اسانس مرزنجوش و علف لیمو به صورت انفرادی و ترکیبی بر ضد باکتری های گرم منفی
غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک، پری بیوتیک
تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز همراه با عصاره گل همیشه بهار (Calendula) بر برخی شاخص های فسادمیکروبی فیله مرغ
اهمیت فناوری های نوین در بخش کشاورزی و سلامت مواد غذایی
ردیابی اکراتوکسین A در برنج های مصرفی استان مازندران
مروری اجمالی بر تاثیر عوامل مختلف بر روی قهوه ای شدن پاستا
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در سطح شهرستان سبزوار
اثر بازدارنگی اسانس بنه رسیده بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی دوغ ایرانی
بررسی اثر عصاره پوست بنه در عمر نگهذاری گوشت ران گاو
ایمنی و نیازهای تکنولوژیکی و فیزیولوژیکی پس از برداشت انگور
اثر پوشش خوراکی پروتیین آب پنیر بر روی کیفیت فیله میگو نگهداری شده در شرایط سرد
اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و نفتالین استیکاسید بر صفات مرفوفیزیولوژیکی و مولفه های تولیدی ماش
مزایای استفاده از نگهدارنده های طبیعی در موادغذایی (مطالعه موردی نایسین)
فرموله کردن ماست کم چرب با پودر هویج خشک شده
فرموله کردن ماست کم چرب با پودر گوجه فرنگی خشک شده
فرموله کردن ماست کم چرب با پودر خیار خشک شده
فرموله کردن ماست کم چرب با پودر خشک شده گزنه
مقایسه و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره خوراکی گیاهان چوچاق (.Eryngium planum L) و اناریجه (.Froriepia subpinnta L)
سین بیوتیک ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی و رگرسیون لجستیک در مدل سازی داده های مرتبط با رشد یا عدم رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
پتانسیل بکارگیری ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در سیستم های درون زیست و برون زیست
مروری بر مکانیسم عمل، ویژگی های شاخص و کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در فرمولاسیون شیر و فرآورده های لبنی
بررسی ترکیب شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه چویل (Ferulago angulata)
کاربرد فرایند فوق سردکردن در مواد غذایی
بررسی انواع آلودگی هوا در سالن تولید کارخانجات غذا و مروری بر روشهای تشخیصی
بررسی و مقایسه موثرترین گلیکوزیدهای قلبی در گیاه دارویی Digitalis Purpurea در درمان بیماری های قلبی
پیشگیری در بهداشت پرندگان
قوطی های خودگرمکن وخود سرد کن
استفاده از نانو رس ها در بسته بنذی مواد غذایی
تحلیل وضعیت دانش تغذیه خانوارهای روستایی بر اساس هرم غذایی (مطاله موردی: دهستان شیوه سر)
مروری بر خصوصیات وکاربردهای غذایی صمغ گوآر
بررسی امکان تولید آبمیوه شاه توت پروبیوتیک
ماکرو مولکول ها در نقش جایگزین های چربی در صنایع غذایی
بررسی فراوانی لیستریا مونوسایتوشنس در نمونه های ماهی خریداری شده در سطح شهر اهواز
مدیزیت پسماندهای صنایع غذایی و نقش آن در حفظ محیط زیست
اثرات نانو کود پتاسیم و منگنز بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی دو رقم لوبیا سفید
مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش
بررسی تاثیر فشار هیدرواستاتیکبالا (HHP) بر بافت و خصوصیات حسی در صنایع گوشت
بررسی ویژگی های زیستی رنگ پاستیل با پایه توت سفید
بررسی مروری کاربرد رنگدانه های گیاهی در فرآوری محصولات غذایی
بررسی قدرت جذب سطحی ضایعات تخمه آفتابگردان در کاهش میزان فلزات سنگین سرب و کادمیم از برنج های هندی
محصولات تراریخته وبررسی وضعیت این محصولات در ایران
کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی
تولید و تعیین خواص گرمایی فیلم های بر پایه ژلاتین حاوی نانوکریستال سلولز
اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب و خواص آبدوستی بیوکامپوزیت های نشاسته- ژلاتین
آلودگی میکروبی گوشت و فرآورده های آن در شهرهای تهران، تبریز، شیراز و اصفهان
اثر پوشش های خوراکی بر زمان ماندگاری محصولات غذایی
بررسی ترکیبات اسانس و برخی پارامترهای رشدی گیاه شوید تحت تنش خشکی
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفند و بز منطقه آذربایجان شرقی
مروری بر آلودگی شیر خام و فرآورده های آن به بروسلا و شیوع آن در ایران و جهان
مقایسه اثر هورمون D2،4 در ترکیب با هورمون BAP بر میزان دیوسژنین در کشت کالوس شنبلیله
بهینه سازی محیط کشت گیاه شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum L) در شرایط درون شیشه ای
ویژگی های گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) و خواص عصاره حاصل از آن به عنوان شیرین کننده طبیعی
مروری بر مدیریت بهداشتی کیترینگ های شهر تهران
مروری بز اثر برخی تنش ها در بهبود سنتز آنزیم های میکروبی
بررسی فعالیت ضد میکروبی موسیلاژ دانه فرنجمشک (Scutellaria lateriflora) بر باسیلوس سوبتلیسو اشرشیا کلی
تحلیل وضعیت دانش تغذیه خانوارهای روستایی در زمینه بیماری ها (مطاله موردی: دهستان شیوه سر)
بررسی اثر سطوح مختلف کودهای شیمیایی به همراه برخی کودهای غیر شیمیایی (آلی) بر برخی شاخص های برنج (. Oryzae sativa L)
مروری بر خصوصیات صمغ درختان خانواده گل سرخیان و کاربردهای آن در صنایع غذایی
فانوس ماهیان، استفاده از آنها در تولید محصولات نانوایی با ارزش افزوده
شناسایی اجزاء زیره سبز و اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی آن در صنایع غذایی
بررسی میزان آلودگی کلی فرم و اشریشیا کلی در اغذیه آماده خوردن در استان تهران
بزرسی اجزا متشکله اسانس سیز و اثزات ضدمیکزوبی و آنتی اکسیدانی آن در صنعت غذا
بررسی و مقایسه اثر ضدقارچی عصاره (اتانولی، متانولی و استونی) پیاز گیاه تره ایرانی بر قارچ (کاندیدا آلبیکانس)
بررسی و مقایسه اثر ضدقارچی پیاز گیاه والک بر روی قارچ (کاندیا آلبیکانس)
بررسی و مقایسه اثر ضد قارچی پیاز گیاه تره فرنگی بر روی قارچ (کاندیا آلبیکانس)
اثر عصاره اتانولی چویر بر خواص میکروبی و حسی سس کچاپ
بررسی تاثیر آب پنیر بر خاصیت بافت برخی از مواد غذایی لبنی و غیر لبنی
تاثیر غلظت های مختلف سالسیلیک اسید بر جوانه زنی و برخی ویژگی های دانه رست گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis)
تاثیر هیدروکلوییدهای مرو و شاهی به عنوان پوشش های خوراکی بر جذب روغن و خواص کیفی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق
آلودگی ثانویه در مواد غذایی در طول فزایند فزآوری
حذف فلزات سنگین از فاضلاب مصنوعی با استفاده از تفاله چای همراه با زیولیت و ورمی کمپوست
بررسی وجود باکتری سودوموناس و اثر آنزیم های آن در شیر خام