آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 122تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1252
تعداد نمایش مقالات: 36167
کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک،پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
بررسی عملکرد دست اندرکاران مواد غذایی در خصوص ایمنی غذا در مراکز عرضه
افزایش امنیت غذایی با ارزیابی ریسک های زنجیره تامین گوجه فرنگی در ایران (مطالعه موردی: شهرستان ارسنجان فارس)
شبکه تامین و امنیت غذایی: تاثیرات ساختاری عوامل و ارتباطات شبکه تامین بر عرضه و زمان تحویل قابل اتکاء کالاهای اساسی
بررسی سطح آگاهی گندم کاران شهرستان اراک در زمینه کشاورزی ارگانیک
تولید محصولات سالم و ارگانیک رویکردی برای تامین امنیت غذایی
اثر سایبان ها بر کیفیت میوه انار
تجزیه و تحلیل عوامل مدیریتی محدود کننده عملکرد دانه ارقام رایج گندم در منطقه جنوب استان کرمان
ارزیابی روابط عملکرد دانه، اجزای عملکرد و سایر خصوصیات مرتبط با عملکرد دانه در گندم رقم مهرگان در منطقه جنوب کرمان
بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در گندم نان رقم چمران ۲ در منطقه جنوب کرمان با استفاده از روش های آماری چند متغیره
تحلیل ساختاری تحولات جمعیتی و کشاورزی مناطق روستایی استان مرکزی
بررسی اثرات اجتماعی آبزی پروری در توسعه روستاهای استان لرستان و دستیابی به امنیت غذایی
بررسی تنوع ژنتیکی اکسشن های گل محمدی با استفاده از نشانگر SCoT
مطالعه تاثیر تغییرات اقلیمی ازمنظر گرمایش زمین بر اقتصاد جهان
جایگاه حقوق امنیت غذایی درسیاست گذاری و روابط بین الملل
خودمدیریتی تغذیه در درمان دیابت با مصرف گوشت بلدرچین غنی شده با کروم
ارزیابی برخی صفات کیفی و عملکرد علوفه در ارقام گلرنگ ( Carthamus tinctorius L. ) جهت تولید علوفه دام
تاثیر زمان برداشت بر برخی صفات کیفی و عملکرد علوفه خشک و تر در سه رقم گلرنگ ( Carthamus tinctorius L. ) جهت تولید علوفه
اثرات ریزگرد بر تولیدات کشاورزی
بررسی غنی سازی با سطح مختلف گیاه مرزه روی برخی عناصرپرمصرف سو نوع آرد
بررسی تاثیر عوامل خاکی روی برخی شاخص های رشد گیاه بابونه Anthemis sp در منطقه گوگان
بررسی تاثیر عوامل خاکی روی برخی عناصر پرمصرف گیاه بابونه Anthemis sp در منطقه گوگان
بررسی غنی سازی سطوح مختلف گیاه مرزه روی برخی عناصر کم مصرف سه نوع آرد
تاثر رژیم های مختلف ابیاری و کود دامی بر عملکرد سیب زمینی Solanum tuberosum L در رقابت باعلف های هرز
ارزیابی تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدآسکوربیک و کیتوسان بر کیفیت و انبارمانی قارچ تکمه ای ( Agaricus bisporus )
اثر محلول پاشی اسپرمیدین، اسید سیتریک و پرولین بر ارزش تغذیه ای گل همیشه بهار ( Calendula officinalis L. ) در دوره انبارمانی
مروری برکاربرد های نوین کدو تنبل و برخی از واریته های دیگر آن در صنایع غذایی
اثر چند تیمار کودی در مقایسه با قارچکش ناتیوو در کنترل بلاست Pyricularia oryzae و افزایش عملکرد برنج
بررسی تیش کم آبیاری و محلول پاشی اسید هیومیک بر عملکردوصفات کیفی لوبیا قرم رقم D۸۱۰۸۳
مقایسه و ارزیابی سه ماشین درجه بندی(سورتینگ) محصول پیاز در استان خوزستان
بررسی و تعیین میزان مناسب ماده ریزش دهنده در برداشت مکانیزه لمون
بررسی تاثیر روش بی خاک ورزی و نوع کنترل علف های هرز بر عملکرد ذرت دانه ای در شهرستان کوهدشت
تاثیر کاربرد قارچ مایکوریزا و نانواکسید مس بر برخی صفات فیزیولوژیکی گندم نان در شرایط کم آبی
بررسی اثر تیمارهای مختلف اسانس گیاه دارویی بادرنجویه بر میزان عمر و ماندگاری پس از برداشت گل زینتی السترومریا
بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط تنش کم ابی
ارزیابی ارتباط شاخص امنیت غذایی با متغیرهای اقتصادی و جمعیت در ایران
تاثیر اسید هیومیک، اسید فلومیک و فسفر بر خصوصیات رویشی برنج رقم طارم در تاریخ های کاشت مختلف در خزانه
جایگزین های جهانی برای ذرت، جو، گندم و کنجاله سویا در جیره غذایی دام و طیور
بررسی اثر سه پایه رویشی بر صفات بیوشیمیایی دو رقم تجاری سیب
بررسی اثر چند نوع کود و رژیم های آبیاری بر رشد و کیفیت چمن چایر معمولی ( Cynodon dactylon L. [Pers)
بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی
مروری بر ویژگی های کیک وگان بدون گلوتن
بررسی تاثیر دور آبیاری، تراکم بوته و اثر متقابل آنها برفیزیولوژی عملکرد در گیاه شنبلیله ( Trigonella Foenum Graecum)
بررسی تاثیر کود اوره و اسید هیومیک به صورت خاک مصرف و برگ مصرف بر ویژگی های عملکردی گل و بنه زعفران در شرایط اقلیمی فردوس
تاثیر نوع محصول (گندم و پسته) و خصوصیات خاک (عمق، بافت و محتوای نیتروژن) بر مقدار ترسیب کربن
بررسی کارایی کشت مخلوط دو رقم ذرت در مقادیر مختلف کود نیتروژن
اهمیت بخش کشاورزی در حمایت از امنیت غذایی پایدار ایران: مرور سیستماتیک بر مطالعات
بررسی اثر نشاکاری روی عملکرد پنبه
یررسی اثر نشاکاری روی کارآیی مصرف آب آبیاری پنبه
بررسی اثر نشاکاری روی عملکرد کمی پنبه
تاثیر نشاکاری بر عملکرد پنبه و کارآیی مصرف آب آبیاری
نقش بازرسی بهداشتی گوشت مرغ در کشتارگاه صنعتی طیور در بهبود ایمنی غذایی
تعدیل اثر تنش شوری در صفات مورفوفیزیولوژیک ماشک گل خوشه ای vica villosa تحت تیمار کلسیم
بررسی تاثیر خشکسالی بر امنیت غذایی در مناطق شهری (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه)
ارتقاء امنیت غذایی با شناسایی و اولویت بندی عوامل کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (مطالعه موردی:شرکت صادرات میوه)
تاثیرسمیت تنفسی اسانس رزماری Rosmarinus officinalis L. روی حشره بالغ شپشه برنج Sitophilus oryzae L.
کاربرد نانوانکپسولاسیون عصاره های گیاهی و ترکیبات فعال آنها جهت کنترل آلودگی میکروارگانیسم ها در غذا
مطالعه تاثیرات آللوپاتیک کاربرد عصاره قیاق همراه زمان برداشت چین در مدیریت تلفیقی غیر شیمیایی علف هرز جوموشی (Hordeum morinum) در مزارع یونجه مستقر (Medicago sativa) در نیل به حفظ امنیت غذایی گیاهان علوفه ای
مطالعه کاربرد سورفکتانت های غیر یونی در مدیریت شیمیایی خاکشیر تلخ (Sisimbriumirio L.) ، و خاکشیر معمولی (Descarainia Sophia L.) ، در مزرعه یونجه (Medicago sativa L.) مستقر
نقش مدلسازی و شبیه سازی گیاهان زراعی در امنیت غذایی (مطالعه موردی: مدل AquaCrop در ذرت)
نقش شاخص های فیزیولوژیکی گیاهان زراعی در امنیت غذایی (مطالعه موردی: شاخص LAI در برنج)
مروری بر روش های بازسازی سه بعدی محصولات کشاورزی
تاثیر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید وتاریخ کاشت بر خصوصیات خورفولوژیکی گیاه افتاب گردان در منطقه شمال خورستان
شناسایی بهترین عملکرد لاین های جدید لوبیا چشم بلبلی در شمار خوزستان
بررسی تاثیر نانو اکسید تیتانیوم بر نخود رقم عدل Cicer arietinum L.
تاثیر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر شاخص های جوانه زنی ذرت در شرایط تنش شوری
تخمین تبخیر-تعرق گیاه برنج بر پایه دو متغیر دما و ساعت آفتابی
بهینه یابی برنامه ریزی آبیاری گل گاوزبان ایرانی
تنوع زیستی و نقش آن در امنیت غذایی و سلامت انسان
اهمیت گیاه پالایی در کنترل آلودگی هوا و بهبود خاک های شور
تاثیر پوسته زیستی بر بهبود برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک
امکان سنجی و ارزیابی تاج پوشش فضای سبز شهری با استفاده از الگوریتم ماشین تکنیک سنجش از دور
مروری بر روش های پیش تیمار تولید محصولا ت زیستی
ارزیابی اثرات کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد کلزا و شبیه سازی آنها بااستفاده از مدل WOFOST
بررسی عملکرد کلزاتحت تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی در شرایط تنش سرما
ارزیابی اثر نانوذرات نیترات نقره سنتز شده با استفاده از عصاره مریم گلی و آویشن شیرازی بر باکتری عامل بلایت گردو
تاثیر کودهای زیستی و سطوح نیتروژن بر عملکرد علوفه ذرت
بررسی تاثیر کودهای زیستی بر شاخص های کارایی نیتروژن ذرت علوفه ای تحت سطوح مختلف نیتروژن
خواص ضد میکروبی کورکومین بر گونه های شیگلا در مسمومیت های غذایی
نقش های زیستی و کاربردهای گونه های مختلف تریکودرما در کشاورزی
بررسی مزایا و چالش های تولید محصولات سالم و ارگانیک
تولید پایدار گندمنان ( Triticum aestivum L) تحت تاثیر کودهای زیستی میکوریزا آربسکولار و ازتوباکتر کروکوکوم
اثرویژگی های جذبی زئولیت و کود آلی بر میزان جذب کادمیوم در خاک تحت کشت ذرت
بررسی حذف جیوه ازپساب های صنعتی با استفاده از نانوذرات نقره سنتز شده به روش سبز
پهنه بندی غلظت فلزات سنگین نیکل و کروم در منطقه ی شرکت فولاد خوزستان
آلودگی آب و خاک و راهکارهای بروی رفت از کشاورزی سنتی به مدل پایدار
مروری بر آلاینده های شاخص هوا، آب و خاک و انتخاب شیوه مناسب اصلاح آلودگی ها
اشتغالزایی در دامپروری برای استان های ساحلی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان با هدف مبارزه با قاچاق
پهنه بندی زراعی - بوم شناختی یونجه دیم در حوزه ابریز سد بارزو خراسان شمالی
بررسی تاثیر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر عملکرد گیاه آفتابگردان
ارزیابی سطوح مختلف کود اوره و مدیریت علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد ( Sesamum indicum L. ) در تراکم های مختلف
ترکیب اسیدهای آمینه در لوبیاتپاری تحت تاثیر تاریخ کاشت و الگوی کاشت در شرایط نیمه خشک
تآثیر معماری زراعی وتغذیه از طریق محلول پاشی بر ماده موثره کدو تخم کاغذی ( Cucurbita Pepo L) درشرایط اب وهوایی خرم اباد
بررسی تاثیر روش های مختلف خاکورزی و عمق کاشت بر صفات کیفی و کمی نخود زراعی (Cicer arietinum L.) در منطقه خرم اباد
تاثیر روش های مختلف خاک ورزی و استعمال علف کش ها بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود زراعی در منطقه خرم آباد
پارامترهای اقلیمی موثر بر تغییر پذیری عملکرد گندم دیم و آبی در استان کرمانشاه
تاثیر انتخاب الگوی کشت در افزایش بهره وری و امنیت غذایی در منطقه درود لرستان
بهبود امنیت غذایی با محلولپاشی ترکیبات حاوی سیلیس در کلزا
پتانسیل ضایعات صنعت غذا در کاهش ناامنی غذایی
تاثیر کاربرد گوگرد و کود دامی بر میزان روغن، پروتئین و برخی اجزای عملکرد کاملینا
مطالعه تاثیر کود دامی، نیتروژن و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کاملینا (Camelina sativa L.)
بررسی تاثیر تنش خشکی و محلول پاشی عنصر روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی کلزا در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
شرایط خشک کردن محصولات غذایی مختلف با خشک کن های خلائی پالسی
فشرده سازی اکولوژیک از طریق سیستم کشاورزی تلفیقی در جهت امنیت غذایی (مطالعه موردی استان کرمانشاه ثلاث باباجانی)
بهینه سازی تولید سیب زمینی و کاهش مخاطرات سموم با استفاده از فناوری حسگرهای uwb
مطالعه ریخت شناسی توده های ایرانی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L
نقش روش های نوین تغذیه گیاه ومعماری زراعی بر صفات کمی و ویژگی های دارویی کدو تخم کاغذی ( Cucurbita Pepo L)
اثرات زیرکشندگی چند آفتکش متداول روی فراسنجه های زیستی حشرات کامل بالتوری سبز، Chrysoperla carnea
تاثیر ارتفاع و زمان تابش در کشندگی اشعه UVC روی تخم سوسک چهار نقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus
اثرات کنه کشی اسانس گیاهان گزنه و رازیانه روی کنه تارتن دولکه ای Tetranychus urticae Koch
تاثیر عصاره استونی گوجه فرنگی روی پارامترهای زیستی زنبور Bracon hebetor Say (Hym.: Braconidae)
استفاده از محصولات جانبی کشاورزی در ساخت رنگدانه های میکروبی غذایی
نقش صنایع روغن خوراکی در تحقق امنیت غذایی کشور با هدف اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی
بررسی ارتباط صنایع تبدیلی و تکمیلی با امنیت غذایی
تعیین نیرو و انرژی لازم برای شکست میوه لایم کوات بر اساس تئوری های الاستیسیته
بررسی مقایسه ای تعیین تغییر شکل میوه لایم کوات با بکارگیری تئوری های مختلف الاستیسیته
بررسی تغییرات پروفایل متابولیتی سوسیس ماهی تیلاپیا در حضور باکتریوسین نیسین با استفاده از طیف سنجی مغناطیسی رزوناس هسته هیدروژن
جوانه گندم: ویژگی ها، فراوری و کاربرد
ضرورت واردات برنج و تمرکز بر روی برخی فلزات سنگین و اصلاح در برنج: مروری
نگرش به محصولات ارگانیک و رفتار مصرف کننده: مقاله مروری
مقایسه مزیت نسبی و ساختار بازار صادرات گوجه فرنگی ایران و کشورهای مهم صادرکننده ی آن در سال های ۱۹۹۷-۲۰۲۰
بررسی خواص آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز غنی شده با عصاره مرزه کوهی Satureja hortensis بر ماندگاری برگ ماهی Hypophthalmichthys molitrix طی دوره نگهداری در یخچال
بررسی تاثیر عوامل فردی، رفتاری، ساختاری، و فرهنگی بر توسعه بیمه محصولات کشاورزی (مطالعه ای در شهرستان سلطانیه زنجان)