آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 83تعداد صفحات کتابچه مقالات: 542
تعداد نمایش مقالات: 169541
نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن
نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ توسط دانشگاه شهید چمران اهواز،دانشگاه شهيد چمران اهواز در شهر ماهشهر برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن
The Investigation of a Laboratory Homemade Desiccant Wheel System Performance Under Four Different Hot and Humid Weather Conditions of Iran
COMPARISON BETWEEN PRESSURE FLUCTUATIONS AND PASSIVE ACOUSTIC EMISSIONS IN MONITORING OF FLUIDIZED BED DRYER
تعیین سینتیک خشک کردن ذرت و شلتوک در خشک کن آزمایشگاهی با جریان هوای متقاطع
کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن
استفاده از تکنیک پردازش تصویر در مطالعه چروکیدگی سیب زمینی در طی خشک شدن با خشک کردن جریان هوای موازی
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارائی هوا گرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه
EFFECT OF OSCILLATORY FLOW ON THE MIXING PERFORMANCE OF TURBULENT OPPOSING JETS
NEW TECHNOLOGIES OF SOLAR DRYING SYSTEMS FOR AGRICULTURAL AND MARINE PRODUCTS
A2-D PORE NETWORK MODEL OF THE ISOTHERMAL DRYINGWITH VISCOUS FLOW
INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD
INVESTIGATION OF MOISTURE VARIATION DURING BAKING OF BREAD
Optimization of Baking Ovens by Variable Diameter Fingers
MODELLING OF MICROWAVE DRYING FOR FOODS
OPTIMIZATION OFMICROWAVE DRYING FOR FOODS
SIMULTANEOUS HEAT AND MASS TRANSFER DURING MICROWAVE DRYING OF FOODS
ENERGY SAVINGS IN MICROWAVE DRYING PROCESS OF FOODS
MICROWAVE DRYING COMBINEDWITH OTHER DRYING METHOD: PROCESS IMPROVEMENT AND PRODUCT QUALITY
SOME APPLIED NEW CONTROL EQUIPMENT FOR MICROWAVE DRYING OF FOODS
THE ADVANTAGES OF USING PEF (PULSE ELECTRIC FIELD) AS A PRETREATMENT WITH DRYING PROCESSES OF FOOD PRODUCT
Simulation of drying process of calcium carbonate in a spray dryer
APPLICATIONS OF ULTRASOUND IN FOOD DRYING PROCESS
MICROWAVE FRYING
VACUUM FRYING
بررسی خشک کردن پوشش های پودری بویسله اشعه فرابنفش و مزایای آن
تحلیل ترمودینامیکی خشک کن ترکیبی به منظور استفاده مجدد از انرژی
شبیه سازی فرآیند خشک کردن کربنات کلسیم در یک خشک کن افشان
صرفه جویی مصرف انرژی در فرایندهای خشک کردن
فرایندهای خشک سازی در شرکت پتروشیمی شهید تندگویان
استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی در شبیه سازی سه بعدی فرایند خشک کردن یک قطعه الوار به روش المان محدود
مدلسازی و شبیه سازی فرایند خشک کردن ماده آلومینا در خشک کن پاششی با جریان همسو
تاثیر نانو ذرات در افزایش سرعت خروج رطوبت از دانه های PET حین فرایند پلیمریزاسیون حالت جامد (SSP)
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به سیرکولاسیون بسته جریان هوا و سیستم کنترل رطوبت
مدل سازی فرآیند خشک کردن شاهتوت ایرانی
پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مدلسازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
بررسی کاربرد میدان الکتریکی پالسی در تولید و فرآوری آب سیب
روش های نوین کمک اسمزی در خشک کردن مواد غذایی
بررسی و مدل سازی انتقال همزمان رطوبت و حرارت در فرایند خشک کردن هویج
مقایسه خشک کردن مواد غذایی به روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن با هوای داغ
استفاده از خشک کردن ترکیبی به کمک مایکروویو برای میوه و سبزیجات
مقایسه خشک کردن مواد غذایی به روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن با هوای داغ
کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
خشک کن های خورشیدی و کابرد آن در صنایع غذایی
OPTIMIZATION OF PROCESS CONDITIONS, CARRIER TYPE AND CONCENTRATION FOR IMPROVING DRYING YIELD AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF SPRAY DRIED CORNELIAN CHERRY (CORNUS MAS L.) JUICE
EVALUATING RESISTANCE TO AIR FLOW ACROSS LEMON FRUIT BED FOR SELECTING AN APPRPRIATE PRESSURE DROP PREDICTION EQUATION
Numerical Simulation of Flow in Cooling Air Jacket of a Spray Dryer
MODELING OF DRYING KINETIC OF PUMPKIN: PART I. CLASSICAL MODELING
Evaluation of thin-layer drying models for describing Drying kinetics of Apple(var.Golab)
HEAT TRANSFER IN COMMERCIAL IMPINGEMENT OVENS
Modeling of Grape Drying Process by Machine Vision
MODELING OF DRYING KINETIC OF PUMPKIN: PART II. ARTIFICIAL NEURAL APPROACH
HEAT TRANSFER OF MAGNETO HYDRODYNAMIC VISCOUS FLUID OVER A LINEAR SHRINKING SHEET PRESCRIBED SECOND ORDER SURFACE TEMPERATURE
Flow and Thermal Characteristics of Laminar Unsteady Impinging Streams
The Investigation of a Laboratory Homemade Desiccant Wheel System Performance Under Four Different Hot and Humid Weather Conditions of Iran
Effect of Osmotic-Ultrasonic Pretreatment on Quality Characteristics of Dried Quince
EFFECT OF ULTRASONIC WAVES AS A PRE-TREATMENT ON TOMATO DRYING
EVALUATION OF HOT AIR DRYING KINETIC OF KASHK
COMBINED MICROWAVE-FLUIDIZED BED DRYING OF MOIST GRANULAR PARTICLES: CFD MODELING AND VALIDATION
Drying of a Cylindrical Sample by Applying Hot Air and Infrared Radiation in an Inert Medium Fluidized Bed
KINETICS OF VACUUM DRYING OF GOLEDN APPLE
EFFECTS OF MICROWAVE ASSISTED FLUIDIZED BED OF MACARONI BEADS
SUPERHEATED-STEAMFLUDIZEDSUGAR BEET PULP DRYING
Analysis of Shrinkage Phenomena of whole fig (Ficus carica, cv. Siah) during Convective Dehydration
مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت
شبیهسازی فرآیند انتقال جرم و گرما در طی خشک کردن برگه سیب
مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن میوه ی کیوی با پیش تیمار منجمد
مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن اسمزی-اولتراسوند گیلاس سیاه با روش سطح پاسخ
بررسی رفتار خشک شدن سرامیک ها به صورت عددی، تجربی و مقایسه آنها
شبیه سازی فرآیند خشک شدن سرامیک ها به کمک اجزاء محدود و پردازش تصویر
بررسی تاثیرات ضخامت قطعه بر روی انقباضات و تنش های خشک شدن محصولات سرامیکی به کمک شبیه سازی اجزاء محدود
بهینهسازی مصرف انرژی در خشک کن پاششی از نوع نازلی در کارخانه سرامیک سازی
بازیافت گرمای خروجی از کوره های آجرپزی تونلی جهت گرم کردن هوای ورودی به خشک کن ها توسط مبدل به هوای صفحه ای
مدل سازی محفظه های احتراق تناوبی جهت کاربرد در خشک کن های صنعتی
طراحی دستگاه خشک کن انجمادی SMA، خشک کردن ژل و تبدیل ژل به قطعه ای متخلخل
طراحی بهینه سازی مبدل گرمایی جهت تبادل گرمادر فرهای پخت با روش الگوریتم بهینه سازی زنبور عسل
خشک کردن مواد غذایی به روش اسمز (مزایا، معایب و بهینه سازی فرایند اسمز)
طراحی و ساخت خشک کن بستر سیال خورشیدی برای محصولات کشاورزی دانه ای و بررسی عملکرد آن
مدل سازی فرایند پخت نان در فر جت برخوردی
بررسی عددی تبخیر آب به هوای مرطوب و بخار مافوق گرم توسط جابه جایی ترکیبی
تحلیل تنش های مکانیکی ناشی از فرایند خشک شدن
پیش بینی شروع ترک در فرایند خشک شدن
مدلسازی فرایند خشک شدن با لحاظ نمودن تغییرات مدول یانگ
مطالعه اثرات متقابل مافوق صوت و قطره بوسیله شبیه سازی عددی