آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 92تعداد صفحات کتابچه مقالات: 597
تعداد نمایش مقالات: 33768
نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی
نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۱ توسط دانشگاه بیرجند، در شهر بیرجند برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی
کاربرد نانو الیاف حاوی اسانس گیاه دارویی مرزه بر عمر پس از برداشت میوه نارنگی انشو
بررسی تاثیر سالسیلیک اسید روی عملکرد اسانس و پارهای ویژگیهای رشدی گیاه ریحان تحت تنش شوری
مطالعه بکارگیری عصاره جلبک دریایی روی گیاه ریحان تحت شرایط تنش شوری
مقایسه کارایی روش های منتخب پیوند در ژنوتیپ های عناب (Ziziphus jujuba Mill.)
پیشرفتهای اخیر در جهت افزایش کیفیت و ماندگاری قارچ در پس ازبرداشت
بهینه سازی محیط کشت گیاه خیار رقم الیت در شرایط درون شیشه
بررسی اثرات عصاره جلبک دریایی و اسید هیومیک بر صفات رشدی گیاه گشنیز
اثر کود مرغی و عصاره جلبک بر برخی از ویژگی های زایشی جمعیت های گل نرگس(Narcissus tazetta L.)
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میزان بار میکروبی کل در کلاله زعفران
تاثیر عصاره رزماری بر ماندگاری پس از برداشت و کیفیت فیزیکی و شیمیایی توت فرنگی ارگانیک در دمای یخچال
اثرسمیت تنفسی وتماسی عصاره هیدرو الکلی برگ و پوست سبز میوه گردو Juglanc L.) ( reregia بر روی آفت بید سیب زمینی Phythorimaea operculella) )، لارو لمبه گندم(Trogodermagranarium) و سوسک حبوبات (Acanthoscelidesobetectus)
نقش بتاکاروتن در افزایش عمر پس از برداشت میوه آلوی قطره طلا
بررسی عوامل موثر بر بازاریابی گلهای شاخه بریده رز در ایران
تاثیر نیکل بر برخی فاکتورهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاه ذرت (Zea mays) رقم PL۵۳۸
ارزیابی همبستگی و روابط صفات کمی در فلفل در جمعیتهای در حال تفرق
بررسی راهکارهای افزایش پاجوش در گیاه سانسوریا
اثرات نی پیت نیشکر بر برخی ترکیبات بیوشیمیایی میکرو گرین شاهی(Lepidium Sativum)
اثرات شوری و دما بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه عنصل (Drimia maritima L)
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه های انار منطقه اورامان (استان کردستان، غرب ایران)
برررسی تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت میوه زردآلو رقم "شاهرودی"
بررسی اثر محلول پاشی قبل از برداشت نیترات پتاسیم و کلرید کلسیم بر خواص بیوشیمیایی پس ازبرداشت میوه زردآلو رقم شاهرودی
تاثیر اکسین (ایندول بوتیریک اسید) بر ریشه زایی قلمه های چهارتوده مختلف سماق ( Rhus(coriaria L.
بررسی جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه سماق (Rhus coriaria L. ) تحت تاثیر تیمارهای سرمادهی، هورمون جیبرلین و نوع توده
بررسی خشکیدگی درختان سوزنی برگ فضای سبز شهری(مطالعه موردی: منطقه ۵ شهر رشت)
بررسی تعیین میزان رسیدگی میوه ها با استفاده از فناوری های نوین غیرمخرب
بررسی استفاده از فناوری پردازش تصویر در تشخیص رسیدگی میوه ها
گزارش مقدماتی معرفی ژنوتیپ برتر زرشک بی دانه "B۴"
بررسی گوناگونی فنوتیپی خرمندیهای مناطق غرب استان گیلان بر اساس صفات کمی برگ و میوه
نقش کارجینان بر افزایش رشد پسته (Pistacia vera L.) رقم اوحدی
تاثیر ماده آلی و درصد رطوبت اشباع خاک بر میزان دانه سفیدی انار پس از برداشت
تاثیر شوری و pH خاک بر میزان دانه سفیدی انار پس از برداشت
تاثیر کاربرد همزمان اسید جیبرلیک و بنزیل آمینوپورین بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی برگهای بریده گل اختر در دمای سردخانه
بررسی برهمکنش اسید جیبرلیک و بنزیل آمینوپورین بر برخی صفات بیوشیمیایی و انبارمانی برگ بریده گل اختر
تاثیر اسانس گیاهان دارویی کندر و زنجبیل بر قارچ Aspergillus sp. در میوه توت فرنگی
Aspergillus sp. بررسی اثر ضدقارچی اسانس گیاهان دارویی ترخون و دارچین در کنترل قارچ در میوه توت فرنگی
تاثیر کودهای زیستی (قارچ مایکوریزا و جلبک دریایی) بر خصوصیات ریشه شنبلیله در شرایط کم آبیاری
تاثیر کودهای زیستی (قارچ مایکوریزا و جلبک دریایی) و تنش خشکی بر خصوصیات گیاه شنبلیله
بهینه سازی نوع و میزان حلال در استخراج ترکیبات رنگی از ضایعات فرآوری گیاهان دارویی
بررسی تاثیر برگ چینی بر فشردگی خوشه رقم یاقوتی
مروری بر نقش آنتی اکسیدانهای گیاهان خوراکی و دارویی در پیشگیری و درمان بیماریهای کبد
اهمیت و مکانیسمهای اثر قارچ های میکوریزی دارسانه ای در مقابله با تنشهای غیرزیستی در گیاهان باغی
اثر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگیهای رویشی و زایشی تمشک سیاه
اثر نیتروکسین و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.)
بررسی وضعیت جوانه زنی دانه گرده در برخی از ارقام ایرانی و خارجی عناب (Ziziphus jujubaMill.)
نقش ملاتونین در کیفیت و عمر انباری میوه ها
فیروزی ۹۹ خربزه معرفی شده جهت کشت در مناطق گرم و خشک کشور
بررسی تاثیر محلولهای غذایی مختلف بر صفات مورفولوژیکی گل رعنا زیبا
مطالعه تنوع ژنوتیپ های گیاه دارویی رازیانه با استفاده از نشانگرهای SSR
تاثیر محلول پاشی منابع مختلف کلسیم بر عملکرد و برخی ویژگیهای کیفی گل شاخه بریده ژربرا رقم Jasmoni
بررسی سازگاری ارقام تجاری پسته در خراسان رضوی
اثر تیمار دمایی و التیام دهی بر تغییرات فیزیولوژیکی سوخ نرگس شیراز ( Narcissus (tazetta در طول دوره انبارمانی
تاثیر اسیدآمینه های ال-سیستئین بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه گلابی رقم "درگزی" در طول انبار سرد
بررسی سطوح مختلف فولویک اسید و عصاره جلبک بر رشد و عملکرد گیاه دارویی شنبلیله L.) (Trigonella foenum- graecum
بررسی تاثیر کود زیستی بیوپتاس و عنصر بور بر شاخصهای رشدی گیاه ریحان
کاربرد فناوری نانو در تولید و بسته بندی هوشمند مواد غذایی
افزایش زمان ماندگاری میوه با نانوالیاف پلی وینیل الکل توسط الکتروریسی
تاثیر رقم بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت و خواص حسی عناب تازه
بهبود ویژگی های مورفولوژیکی توت فرنگی رقم سابرینا با کاربرد برگی پوترسین و سیلیکات کلسیم
تاثیر باکتری های سودوموناس بر برخی از ویژگی های رشدی شمعدانی عطری ( Pelargonium(graveolens L. تحت شرایط تنش شوری
بررسی رشد ، کمیت و کیفیت میوه دو رقم سیب پیوند شده بر روی پایه MM۱۰۶ و پایه بذری
ارزیابی ارزش خوراکی گل بابونه آلمانی به عنوان یک منبع غذایی نوین در علوم باغبانی
ارزیابی روش غیر تخریبی با کاربرد کیتوسان و نانو کیتوسان بر انبارمانی و شاخصهای کیفی پسته تر رقم احمدآقایی
تاثیر کاربرد پوششهای خوراکی بر پارامترهای بیوشیمیایی انگور عسگری
استخراج مواد موثره گیاهی توسط سیال CO۲ فوق بحرانی
تغییر در ویژگیهای مورفولوژیکی و رنگیزه های فتوسنتزی نعناع فلفلی در پاسخ به سطوح مختلف سلنیت سدیم
حفظ ویژگیهای کیفی میوه انار رقم رباب توسط تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید
بررسی تاثیر انواع بسته بندی بر کیفیت اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
بررسی بهینه سازی آریل انار رقم شیشه کپ از نظر دو فاکتور زمان فراصوت و نوع بسته بندی
اثر نورهای LED سفید و قرمز بر رنگ گیری و خواص آنتی اکسیدانی میوه خرمالوی ژاپنی
پاسخ فیزیولوژیکی درختان میوه زردآلو به محلول پاشی با کلرید کلسیم و نیترات پتاسیم
تاثیر کاربرد برخی از کودهای نیتروژنه به همراه سطوح مختلف سولفات پتاسیم و اسید هیومیک بر عملکرد پسته (Pistacia vera L.)
بررسی تنوع مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای انگور جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران
بررسی میزان اسیدهای چرب در ژنوتیپهای برتر بادام استان کرمانشاه ( مطالعه موردی: منطقه قاپقلی، زمکان، شهرستان ثلاث باباجانی)
مطالعه اثر تیمارهای پس از برداشت عصاره آلوئه ورا و متیل جاسمونات بر برخی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم سیلویانا
تاثیر تیمار ملاتونین بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده لیزیانتوس گلخانه ای (Eustoma grandiflorum cv. Miarichi Grand white)
بررسی تاثیر زمان برداشت و روش بسته بندی بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی هلو و شلیل
تاثیر کاربرد اسید فولویک بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی گل آلسترومریا ( Alstroemeria(aurea رقم ʽOrange Queenʼ
کاربرد تیمارهای گرمایی پس از برداشت به هدف ممانعت از آسیبهای سرمازدگی محصولهای باغبانی- سازوکارها، چالشها، و آخرین یافته های بومی
بررسی تاثیر تنک خوشه بر فشردگی خوشه رقم یاقوتی
بررسی تاثیر جیبرلین بر فشردگی خوشه رقم یاقوتی
اثر مصرف خاکی منابع مختلف بور (اسیدبوریک، هیومات بور، بورات سدیم، کلات اتانول آمین) بر ویژگیهای کمی ارقام پسته (Pistacia vera) در منطقه بجستان
اثر بیکربنات سدیم بر شاخصهای مورفو-فیزیولوژیکی و محتوای عناصر غذایی ریشه دو رقم انگور با تحمل به کلروز متفاوت
اثر تیمار دمایی قبل از انبارداری بر شدت بیماری پوسیدگی خاکستری در کیوی رقم هایوارد
تاثیر محلول پاشی برگی سدیم نیترو پروساید بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی توت فرنگی رقم آلبیون تحت شرایط سمیت بور
تاثیر تیمار پلاسمای سرد اتمسفری بر برخی خصوصیات کیفی پسته تازه طی انبارمانی
تاثیر محلول پاشی محرکهای زیستی بر پایه ی اسیدهای آمینه بر صفات عملکرد و خصوصیات کیفی پسته رقم احمدآقایی
طراحی فرایند خشک شدن زرشک بر اساس میزان تخریب آنتوسیانین
کنه های شکارگر: عامل کنترل بیولوژیک آفات گلخانه ای و ابزاری برای توسعه کشاورزی پایدار
بررسی تاثیر نورهای LED بر صفات مورفولوژیکی گیاه زنبق مردابی
نگهداری هندوانه آماده مصرف (بریده)
. ارزیابی ویژگی های پس از برداشت گروه های مختلف خربزه، طالبی و دستنبو ( Cucumis(melo L.
بسته بندی های فعال و هوشمند در محصولات باغی