آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 171تعداد صفحات کتابچه مقالات: 778
تعداد نمایش مقالات: 261938
دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم در تاریخ ۹ اسفند ۱۳۹۵ توسط دانشگاه اصفهان، در شهر اصفهان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم
تاثیر غذای حلال در مراحل رشد جنین (قبل از بارداری و دوران بارداری)
تغذیه ی مطلوب از منظر آموزه های اسلامی
بررسی تاثیر اقتصاد مقاومتی بر امنیت غذایی
معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای (راهنمای مناسب جهت انتخاب غذای سالم) درج شده برروی بسته بندی محصولات غذایی
ارزیابی حلیت و ایمنی ژلاتین مورد استفاده در فرآورده های غذایی
لزوم توجه به جمعیت گوسفند و بز کشور به عنوان تنها منبع تولید گوشت بدون وابستگی
معناشناسی واژه رزق در قرآن بر پایه روابط هم نشینی
کتاب سه رساله در باب حفظ الصحه با استناد بر قرآن و احادیث و روایات معصومین (ع)
امنیت غذایی و پیشگیری از بیوتروریسم و آگروتروریسم
تاثیر تغذیه بر مبنای تعالیم قرآنی و احادیث در ارتقاء سلامت معنوی
بررسی اهمیت شیر و محصولات لبنی از دیدگاه قرآن و معصومین علیهم السلام
تغذیه سالم از منظر قرآن و آموزه های اسلامی
بررسی اهمیت امنیت غذایی با تاکید بر توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی
نقش غذاهای گیاهی در جلوگیری از سرطان
حفاظت از پوشش های گیاهی از دیدگاه قرآن کریم و منابع دینی
گیاه انجیر از دیدگاه قرآن کریم، دانش تجربی/علوم زیستی
گیاه سیر ( Allium sativum ) از دیدگاه منابع دینی و خواص آن
کتاب شناسی آثار معاصر با موضوع غذای سالم با الهام از تعالیم قرآنی
خواص ضدمیکروبی و درمانی عسل
چرایی حرام بودن مصرف الکل از منظر قرآن: یک بررسی زیستی و روانشناختی
نقش مکمل ها و افزودنی های غذایی پروبیوتیکی در سلامت
اثرات سوء اعتیاد به دارو و الکل بر تغذیه
آیا گوشت مرغ صنعتی، غذایی طیب و پاک است
روزه در ادیان مختلف
غذای ارگانیک تامین کننده غذای سالم مورد نیاز انسان
ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری
واکاوی عوامل موثر بر بهبود مصرف و شرایط زندگی سالم از منظر قرآن کریم
حرث و نسل در اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و عترت
حقوق ذبح حیوانات از منظر دین اسلام، مقایسه آن با ذبح غربی و تاثیر آن بر خلق و خوی مصرف کنندگان
معیارهای زیست شناختی حلال و حرام بودن گوشت حیوانات با تاکید بر آیات قرآنی
ذبح اسلامی دام و اثرات زیست شناختی آن بر سلامت و کیفیت گوشت دام های اهلی
بررسی تاثیر میوه های قرآنی بر پیشگیری از سرطان
ارتباط تغذیه و سلامتی روح و جسم کودکان از منظر آیات و روایات
آداب غذا خوردن در اسلام
غذای حلال در قرآن
اسپند: پیشگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر
طب اسلامی: بیماری آلزایمر
مشروبات الکلی: زنگ خطر ابتلا به سرطان سینه
مبانی اسلامی حق برخورداری انسان از غذای سالم
روزه در ادیان گوناگون
مواد غذایی ذکر شده در قرآن
مفهوم شناسی نوشیدن در قرآن کریم
طیبات در دوران بارداری از دیدگاه قرآن
تاثیر زمان و مکان بر تغذیه از دیدگاه طب اسلامی و سنتی
تدوین شاخص ترکیبی امنیت غذائی مبتنی بر آموزه های قرآنی و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی
خواص خرما در باروری از منظر قرآن، احادیث و پزشکی
بررسی خواص تغذیه ای انگور و نقش آن در سلامت انسان از دیدگاه قرآن کریم و احادیث
مطالعه نحوه رفتار با دام پیش از کشتار و زمان ذبح بر اساس آموزه های دین اسلام و تاثیر آن بر وضعیت لاشه دام
بیان و تفسیر برخی آیات قرآن راجع به خوردنی ها و تاثیر آن بر سلامت جسم
تاثیر تغذیه غذاهای حلال بر بروز صفات اخلاقی از دیدگاه دین اسلام و علم ژنتیک
طراحی سبک تغذیه بر پایه قرآن و روایات با رویکرد آسیب شناسانه به سبک تغذیه موجود
حقوق حیوانات از دیدگاه اسلام و غرب
تاثیر تغذیه بر مبنای تعالیم قرآن و عترت در بهداشت دهان و دندان
بررسی اهمیت و ارزش شیر به عنوان غذای گوارای قرآنی
بررسی حضور فلزات سنگین در مواد غذایی در ایران
خرما و فواید آن از دیدگاه قرآن، احادیث و تحقیقات صورت گرفته توسط محققین و فعالیت ضدمیکروبی آن
بررسی اثر تغذیه بر باروری و ناباروری
فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث
بررسی اهمیت بازاریابی و ترویج بر افزایش سرانه مصرف فرآورده های دامی
تغذیه و سلامت روح
فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث
پیامد تقلب در تهیه مواد غذایی
تغذیه صحیح در سنین مختلف زندگی
انگور و خواص صنعتی و پزشکی
اهمیت و ضرورت تغذیه در سلامت روانی از دیدگاه اسلام
تغذیه و سلامت انسان
تاثیر آلاینده های غذایی و مواد مخدر در ناباروری
تغذیه و شناخت ارکان و امزجه در طب سنتی ایرانی
تهیه محصولات سنتی کشک و ترخینه به سبک لرستان
بررسی روش های ریزپوشانی ترکیبات نوتراسوتیکال
مقایسه غذای حلال و طیب با غذای کوشر و گیاهخواران
مزایا و معایب فست فودها و اثرات آن بر سلامت مصرف کنندگان
تاثیر رزق حلال بر مراتب حیات طیبه
اثر تلاوت قرآن بر ارتقای سلامت معنوی انسان
نظام رزق در قرآن کریم
بررسی مزایا و مضرات محصولات تراریخته در صنایع غذایی
بررسی حیوانات حلال و حرام گوشت دریایی در فقه مذاهب پنجگانه
بررسی خواص ضدمیکروبی نانوذرات نقره بر باکتری های مولد مسمومیت غذایی طبق روش طب مکمل هومیوپاتی
میکروارگانیسم های تجزیه کننده مواد غذایی از دیدگاه قرآن کریم
تغذیه و سلامت روح و روان
غذای حلال و اثر آن بر روی تکوین و رشد جنین
سبک تغذیه ی فرستادگان الهی
تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست
تغذیه و سلامت روح و روان انسان
قرآن و غذای حلال
غذای حلال
انار بهشتی اصول تغذیه صحیح از منظر اسلام
امساک در غذا (روزه در ادیان گوناگون)
زیتون و تاثیر آن در درمان افسردگی
غذای طیب و رابطه آن با محیط زیست از دیدگاه قرآن
چرا گیاهان جز خوراکی های حرام در قرآن ذکر نشده اند
تاثیر روزه داری و محدود کردن دریافت کالری در پیشگیری و درمان سرطان
حرمت فقهى و جرم انگارى تولید و عرضه محصولات تراریخته در حقوق ایران
دین اسلام و علم تغذیه (نگاهی به مبانی دین شناختی تغذیه)
خواص گیاه دارویی سیر در طب سنتی، اسلامی و قرآنی
روزه و سلامت انسان
مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم
نقش توصیه های قرآن و حدیث در پیشگیری از بیماری های زئونوز
نقش غذای حلال در سلامت روح
اثر آلاینده های زیستی در تغذیه
تغذیه ؛ مادی یا معنوی در نگاه اسلام
ایمنی غذا با قانون یا نظارت
حفاظت و حمایت از منابع طبیعی به منظور تامین غذا از دیدگاه قرآن کریم
روش های تولید ماءالشعیر تخمیری بدون الکل (حلال)
تاثیر خرما میوه ی قرآنی در بهبود افسردگی پس از زایمان، درس هایی از داستان حضرت مریم (س) در قرآن کریم
ارتباط تغذیه با سلامت روح و روان در قرآن و طب اهل البیت علیهم السلام
نقش آموزه های قرآنی در استقلال غذایی
مروری بر محصولات حاوی عسل
بررسی کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در محصولات لبنی
نانوتکنولوژی در صنعت بسته بندی مواد غذایی
غنی سازی شیر و سلامت انسان
الزامات قانونی برچسب گذاری غذاهای غنی شده در جهت تولید غذای سالم
بررسی مقایسه ای ارتباط شاخص های ترکیب بدن و عوامل خطر بیماری های قلبی با توجه به الگوی غذایی در افراد پره دیابتی وافراد سالم
بررسی تاثیر آوای قران کریم بر طول مدت گذر از تغذیه گاواژ به تغذیه کامل دهانی در نوزادان زودرس بستری در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان بیمار
اهمیت و کاربرد گیاهان چوبی در قرآن
کابردهای گیاه دارویی سنا ( Cassia angustifolia vahl ) و اهمیت ذکر شده آن در احادیث
بررسی اهمیت حفظ اکوسیستم های جنگلی و مراتع در افزایش بازده امنیت غذایی از دیدگاه قرآن و احادیث
بررسی قوانین و آئین نامه های مربوط به برند حلال در ایران و کشورهای اسلامی
بررسی تطبیقی اثر تغذیه با شیر مادر بر سلامت دوران نوزادی و بزرگسالی کودک با رویکرد قرآنی و پزشکی
بررسی اعجاز علمی قرآن در تغذیه بر سلامت انسان
مطالعه خواص اعجاب انگیز برگ کدو با توجه به داستان حضرت یونس در قرآن مجید
تقویت خود درمانی بدن با خام گیاه خواری
غذا و سبک زندگی اسلامی
بررسی و تبیین نقش غذای حلال در دوران بارداری بر شکل گیری شخصیت معنوی کودک
بررسی محاسباتی خواص ضد سرطانی عسل، ماده ی شفابخش قرآنی
انواع رزق و تاثیر استغفار در کسب آن؛ با تاکید بر روابط بینامتنی زیارت امین اله
آثار و فواید روزه از منظر قرآن و روایات
بهداشت و درمان و پیشگیری از دیدگاه و منظر قرآن کریم
تاثیر تغذیه حلال و حرام بر روح و روان از منظراسلام و قرآن
تاثیر روزه بر سلامتى بدن
قرآن و بحث تغذیه و غذای حلال
حیوانات حلال گوشت وحرام گوشت
حشرات، چشم اندازی برای خوراک در آینده
اهمیت زیتون و انجیر بر اساس آموزه های قرآن کریم
تطبیق عناصر و ترکیبات موجود در خاک با بدن انسان
علت ذکر حیات بخشی آب در قرآن کریم
زی گونگی در حیات وحش، ارزش ها و ضرورت حفاظت از ذخایر محیط زیست در اسلام
دیدگاه علمی و فقهی اسلام در رابطه با تاثیر آلاینده ها بر سلامت
فواید و تهدیدات خوردن ماهی: براساس مستندات علمی و موازین اسلامی
تغذیه سالم از نگاه قرآن
تاثیرتغذیه بر سلامت جسم و روح بر اساس آموزه های قرآنی و سبک زندگی قرآنی
بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده های تخمیری گاومیش تالابی ایرانی در سطح صنعتی
تاثیر سبک غذایی در قرآن کریم بر پیشگیری و کنترل سرطان
کلیدهای اصلی تغذیه صحیح با الهام از قرآن کریم
خواص خرما از دیدگاه پیامبر و اسلام
بایستهای غذایی در اسلام
عسل و زنبور عسل در قرآن کریم
ارتباط روزه داری و ایمنی بدن از دیدگاه قرآن و احادیث
بررسی ماهیت و خواص یکی از گیاهان ذکر شده در قرآن: طلح از دیدگاه گیاه شناسی
بررسی ماهیت و خواص یکی از گیاهان ذکر شده در قرآن: سدر از دیدگاه گیاه شناسی
تقدم میوه بر سایر غذاها در طب اسلامی
جایگاه تغذیه با گوشت در طب اسلامی
بررسی نقش و اهمیت قرآن بر بهداشت روح و روان انسان مدرن امروزی
عدم اثبات تاثیر لقمه حرام در فرزند
بررسی خاصیت ضد قارچی عصاره ی متانولی برگ زیتون و انجیر سیاه بر کاندیدا البیکنس
تفسیر آیه ی 219 سوره ی بقره از دیدگاه زیست فناوری و احتمال اشاره ی ضمنی به خواص پروبیوتیک ها
بررسی ذبح شرعی در اسلام با توجه به مبانی فقه امامیه
اثر مت آمفتامین بر روی حافظه
اهمیت تغذیه سالم برای رسیدن به جامعه سالم از نظر قرآن کریم
آموزه های قرآن درباره غذای سالم: رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب
رد یا قبول شرعی تولید محصولات تراریخته
آسیب شناسی پژوهش های قرآنی و حدیثی در حوزه تغذیه و درمان
نقش روزه داری و گرسنگی بر سلامت انسان از بعد تجربی، معارف اهل بیت (ع) و فرهنگی
تامین امنیت غذائی در بخش تولیدات دام، طیور و آبزیان با الگوی اقتصاد مقاومتی در جمهوری اسلامی ایران
توصیه های تغذیه ای قرآن کریم و نقش آن در پیشگیری از تغییرات مخرب ژنتیکی
بررسی تاثیر آوای قرآن کریم بر طول مدت گذر از تغذیه گاواژ به تغذیه کامل دهانی و طول مدت بستری در نوزادان زودرس
آسیب شناسی وضعیت موجود تغذیه ایران
سلامت و امنیت غذایی
روزه در ادیان
درس هایی از قرآن کریم برای دستیابی به تغذیه مطلوب
تاثیر غذای سالم بر فرزندان و آیندگان از دیدگاه علوم و قرآن