آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 81تعداد صفحات کتابچه مقالات: 815
تعداد نمایش مقالات: 30513
چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ توسط ،سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
The use of fibrous products in the composition of cake dough and itʼs effect on quantitative and qualitative characteristics
بررسی اثر عناصر ریزمغذی بر رشد عملکرد کمی ارقام کلزا در شرایط اقلیمی جیرفت
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
خصوصیات فیلم حاصل شده از نشاسته اصلاح شده تحت تاثیر فشار بالا
کاربرد تکنیک میکرو استخراج فاز مایع از فضای فوقانی به کمک جریان گاز بی اثر - کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی برای اندازه گیری -۴متیل ایمیدازول در انواع نوشیدنی ها و مواد غذایی و بهینه سازی توسط طراحی آزمایش
بررسی نقش پری بیوتیکها، پروبیوتیک ها و پست بیوتیکها در بیماری سلیاک
بررسی میزان جذب رطوبت فیلمهای نانوبیوکامپوزیت برپایه ژلاتین_ بتاگلوکان حاوی نانوذرات اکسیدروی در بسته بندی فیله مرغ
مطالعه فراوانی آلودگی به اشرشیاکلی در بستنی های سنتی تولید شده در شهرستان اردبیل
اثر فرایند خیساندن و آبکشی و پخت بر روی فلزات سنگین سرب و آرسنیک در سه نمونه برنج مصرفی در استان فارس
مروری بر میکروکپسولاسیون در شیر و محصولات لبنی
بررسی زمان کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام ذرت در اهواز
اثر تاریخ کشت بر ویژگیهای مرفولوژیکی ارقام ذرت در اهواز
اثر سطوح مختلف میوه بلوط در جیره بر افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در برهای نرپرواری استان مازندران
اثر سطوح مختلف میوه بلوط در جیره بر فرآیند تولید گاز در برهای نر پرواری استان مازندران
ارزیابی اثر افزودن مکمل معدنی هفتجزئی هپتامیکس به جیره، بر فراسنجه های خونی و شکمبه ای در بره های نر پرواری آمیخته زل- تاب
بررسی میزان قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بره های تغذیه شده با جیره های حاوی مکمل معدنی هفت جزئی هپتامیکس
Application of active food packaging film to increase the shelf life of pistachio
خصوصیات مواد هیبریدی بیوپلیمری در بسته بندی مواد غذایی
بررسی و مطالعه ی اثر آفت کش ها بر سویه گندم و اثر فرآوری پخت نان سنتی بربری در نمونه های آلوده
ارزیابی اثر بیکربنات سدیم و عصاره های گیاهی در جیره بر برخی فراسنجه های شکمبه ای در شرایط درون تنی
ارزیابی اثر بیکربنات سدیم و عصاره های گیاهی در جیره بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در شرایط درون تنی
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیک ریحان رقم جنوویز ( Ocimum basilicum L. cv. (genovese gigante در پاسخ به کاربرد پلاسمای سرد فشار اتمسفری
اثر پلاسمای سرد فشار اتمسفری (CAP) بر برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی ریحان
The Nitrate Content of Commonly Consumed Cereals in Iran
محصولات غذایی پری بیوتیک و فواید آن بر روی سلامتی
هورمونهای گیاهی و نقش تنظیمی آنها در توسعه سیب زمینی
اثرات فرآوری کاه برنج (طارم هاشمی و شیرودی) با قارچ (گانودرما اپلاناتوم، ترامتس ورسیکالر، گانودرما رزیناسیم) بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برونتنی
ارزیابی ترکیب شیمیایی کاه برنج (طارم هاشمی و شیرودی) فرآوری شده با قارچهای گانودرما اپلاناتوم، ترامتس ورسیکالر، گانودرما رزیناسیم
ارزیابی اثر تغذیه سطوح مختلف ضایعات سیب زمینی سیلو شده با کود مرغی، بر فراسنجه های خونی و شکمبهای در بره های نر پرواری آمیخته زل- افشاری
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف ضایعات سیب زمینی سیلو شده با کود مرغی در جیره بر قابلیت هضم آزمایشگاهی و میزان تولید گاز
تاثیر برخی ترکیبات محرک رشد و عصاره اسپیرولینا بر شاخص های رشدی دانهال پسته در شرایط تنش شوری
فیلمها و پوششهای خوراکی بر پایه پروتئین و کاربرد آنها در صنایع غذایی
برآورد تبخیر و تعرق واقعی گیاه ذرت با تصاویر ماهواره ای و الگوریتم سبال مطالعه موردی شهرستان مرودشت
مطالعه ی کاربرد و تاثیر ریز پوشانی بر زیست فعال ها در مواد غذایی
بررسی سمیت آکریل آمید در رژیم غذایی انسان و غیرفعال سازی آن در صنعت مواد غذایی
مروری بر ویژگی گیاه اکیناسه و اثرات ضد التهابی آن
اثر تغییر اقلیم بر بهره وری آب و ناامنی و امنیت غذایی
Cold plasma (CP) and plasma-activated water (PAW) as novel technologies in food safety and quality: A review
اثر فرآیند مراحل تصفیه بر کمیت توکوفرول ها در روغن های سویا، کانولا و آفتابگردان
مروری بر ویژگی های آکریل آمید و مسمومیت حاصل از مصرف آن
بررسی ترکیبات موثره و زیست فعال زعفران و روش های استخراج و خالص سازی آن
انواع نانو کامپوزیت های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
تولید پروتئین هیدرولیزشده ماهی به روش بیوشیمایی
نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در صنایع لبنی
بررسی بهبود و کیفیت نان به کمک آنزیم ترانس گلوتامیناز
بررسی برخی از خواص فیسیکو شیمیایی نشاسته ذرت تیمار شده با اسید با کمک امواج فراصوت
تغذیه و ایمنی غذایی در سفر
شناسایی و جداسازی سالمونلا تایفیموریوم در شیر خام توزیع شده در سطح شهرستان گنبد کاووس
اثر بیوتک کمپوست بر رشد رویشی نهال پیج
رشد رویشی نهال پیج پیوند شده بر پایه نارنج و سیتروملو
بررسی خصوصیات پوشش گیاهی و فیزیکی و شیمیای خاک در مراتع شور و قلیایی استان گلستان
بررسی و مطالعه دانش بومی گیاهان دارویی از دیدگاه دامداران ترکمن در دشت ترکمن صحرا
آفت کش ها و نقش آنان در تخریب محیط زیست
بررسی اثرات سموم رایج و جدید در کنترل جمعیت لارو سوسک سیاه گندم
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاه گزنه Urtica dioica L بر تغییرات بیان ژن های NANOG و TIMP-۱ در تومور القا شده کبد موش
مروری بر ترکیبات پلی فنلی در مواد غذایی
جنبه های مولکولی و فنی تعامل آلبومین سرم با نگهدارنده های غذایی استات سدیم(SA )و بنزوات سدیم(SB)
مواد نگهدارنده در نوشیدنیها: ادراکات و نیازها
مروری بر محتوی فلاونوئیدی مرکبات، روش های شناسایی و اثرات سلامتی بخشی این ترکیبات
نانوتکنولوژی: بسته بندی مواد غذایی و چالش های آن
بررسی تاثیر دانش کشاورزان بر پایداری اقتصادی و زیست محیطی کشاورزان شهرستان سیرجان
اثر عصاره پوست و برگ انار بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی در فیلم کیتوزان
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاه گزنه بر تغییرات بیان ژن های VEGFA، HMGA۱،CDK۲ درتومور القا شده کلورکتال موش
ارزیابی خطر فوران در مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامتی
ارزیابی خطر هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه (PAH)
معرفی عصاره کرفس به عنوان نگهدارنده طبیعی در فرآورده های گوشتی
کووید برگر
تاثیر چارچوبهای فلر-آلی به عنوان ساختارهای نانو متخلخل بر کامپوزیتهای مبتنی بر بسپارهای طبیعی برای کاربردهای نوین بسته بندی مواد غذایی
مقایسه عملکرد محاسبات نرم و مدلهای تجربی در تخمین تبخیر تعرق مرجع روزانه (مطالعه موردی: استان همدان)
تاثیر تیمار کارجینان روی ویژگی های کمی میوه هلو (Prunus persica L.)
بهینه سازی کیک مافین با استفاده از جایگزینی شکر با استویا-اریتریتول و شربت ذرت و غنی سازی آن با پودر کدو تنبل-پری بیوتیک
بسته بندی ضد میکروبی مواد غذایی
انکپسوله کردن پروبیوتیک ها
مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریھای پاتوژن درصنایع غذایی
بررسی ارتباط بین رفتار تغذیه ای با گرایش به خشونت در نوجوانان شهر بوشهر
روش های استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزجلبکها
مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
بررسی خاصیت ضد میکروبی فیلم های بسته بندی مواد غذایی