آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 83تعداد صفحات کتابچه مقالات: 776
تعداد نمایش مقالات: 8611
هفتمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
هفتمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ توسط ،مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين سازمان همیاری شهرداری ها(دانشگاه علمی کاربردی) در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هفتمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هفتمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
تلفیق کارآفرینی پایدار در سیاستگذاری کشاورزی ضرورتی برای تحقق چشم انداز ۱۴۰۴
بررسی وضعیت مصرف گوشت بوقلمون با دیگر گوشتها
علف های هرز و نقش آنها در اکوسیستم زراعی
مارکرهای مولکولی و نقشه برداری QTL از صفات رسیدن میوه
نقش تغذیه در سلامت یک جامعه
تکنولوژی بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
شکلات فراسودمند
کاربرد امواج مادون قرمز درصنایع غذایی
ارزش گذاری دانه انار به عنوان یک محصول جانبی
عملیات حرارتی و ماندگاری محصولات لبنی
بررسی اثر فیلم کامپوزیت نشاسته کربوکسی متیل سلولز CMC حاوی اسانس گیاه چویر . Ferulago angulata(Schlecht) Boiss بر روی عدد یدی و خواص حسی کره حیوان
بررسی اثر فیلم کامپوزیت نشاسته کربوکسی متیل سلولز CMC حاوی اسانس گیاه چویر.( Ferulago angulata(Schlecht) Boiss ) بر روی عدد صابونی و ضریب شکست کره حیوانی
کاربرد ژل های امولسیونی به عنوان جایگزین چربی در فرآورده های گوشتی
اثرات تغییر اقلیم بر ناامنی غذایی و سوء تغذیه
مروری بر بسته بندی های هوشمند و نظارت پویا بر کیفیت مواد غذایی
مروری بر کاربرد و عملکرد رنگدانه طبیعی آنتوسیانین در بسته بندی های پیشرفته هوشمند و فعال
مروری بر پروبیوتیک ها در سیستم های غذایی و حفظ بقای آنها در طول فراوری و ذخیره سازیموادغذایی
رویکردهای متنوع آشپزی ملل در مجامع جهانی
اثر تیمارهای کود شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر صفات کمی و کیفی علوفه ای گیاه تاج خروس
ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام کینوا در تاریخ کاشت مختلف به عنوان علوفه دام
بررسی تاثیر تیمار کود نیتروژن و تزاکم بوته بر عملکرد زراعی و خصوصیات تغذیه ای دانه تاجخروس
ارزیابی ریسک بهداشتی برخی فلزات سنگین در ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس تکثیر یافته در استانبوشهر
بررسی برخی ترکیبات نوتراسیتیکال موجود در ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس تکثیر یافته در استانبوشهر
ریزپوشانی آنتی اکسیدان های موجود در گیاهان و مواد غذایی و اثرات آن
اثر پروبیوتیک ها بر پوست
ارزیابی پایداری اکسیداتیو روغن مغزگردوی ایرانی غنی شده با شلتوک برنج ایرانی جوانه زده
مروری بر ویژگی ها و کاربردهای نقاط کربن
مروری بر خواص فراسودمند و برتری های نوشیدنی بدون گاز بر پایه عرقیات بر سایر نوشیدنی ها
مروری بر پایه فرمولاسیون نوشیدنی های انرژی زا
بررسی مکانیزم های مولکولی گیاهان در مقابل تنش های محیطی
روش های موثر جهت افزایش رهایش و حفظ پایداری اسانس ها در فیلم ها/پوشش های بسته بندیفعال مواد غذایی - یک مقاله ی مروری
Studies of the technological and sensory properties of gluten-free bread Affected by using novel edible surface coating and traditional glazes
بررسی عملکرد آرد سورگوم جوانه زده بر کیفیت کیک بدون گلوتن با شکر کاهش یافته
Formulation and prototyping of two types of emergency food ration promotingthe immune system of soldiers and investing the effects of immunity boosting onthe animal model of mice
بررسی برخی ترکیبات غذا-دارویی ریزجلبک کلرلا ولگاریس تکثیر یافته در استان بوشهر
ارزیابی ریسک بهداشتی برخی فلزات سنگین در ریز جلبک کلرلا ولگاریس تکثیر یافته در استانبوشهر
بررسی فرآیند و عوامل تاثیرگذار بر پدیده شکوفه زدن ناشی از مهاجرت چربی در شکلات
بسته بندی های فعال و هوشمند در مواد غذایی
چالش ها و راهکارهای توسعه صنعت سوریمی در ایران
پپتیدهای زیست فعال دریایی به عنوان عوامل بالقوه ضد چاقی
اثر زمان هیدرولیس آنسیمی بر فعالیت آنتی اکسیدانی ضایعات ماهیان تجاری موجود در بازار
پیشرفت ها و چالش های اخیر در کاربردهای نانوتکنولوژی در بسته بندی موادغذایی
تاثیر عملیات دپوی زباله بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی خاک (مطالعه موردی:منطقه عمارتشهرستا ن آمل)
بررسی تاثیر ضدباکتریایی و ضدقارچی روغن سیاهدانه کپسوله شده به منظور به کارگیری درفراورده های غذایی بر پایه شکلات
شناسایی مخاطرات ایمنی و تعیین نقاط کنترل بحرانی در تولید محصولات آنالوگ گوشت
بکارگیری مفاهیم اقتصاد گردشی، ضایعات صفر، فناوری سبز ، تحول آبی و انقلاب صنعتی نسخهچهارم در مدیریت ضایعات آبزیان
طبقه بندی کیفی اراضی برای چغندر و ذرت علوفه ای (آبی) در منطقه قزوین
عوامل موثر بر حاشیه بازاریابی محصول خرمای استان سیستان و بلوچستان
اقتصاد ، بازاریابی و بیمه خرما ( مورد مطالعه شهرستان ایرانشهر)
مطالعه مزایا و استفاده مربوط به فرآوری هسته خرما و زمینه های ایجاد کسب وکار مربوط به آن
Effects of maltodextrin on blood glucose, lactate and cortisol levels in Turkoman racing horses
نقش مدیریت ریسک فعالیت های کشاورزی در بهبود شاخص های اقتصادی خانوارهای روستایی
استراتژی های کارآفرینانه برای توسعه گلخانه های پرورش گیاهان زینتی و آپارتمانی: مطالعه موردی گلستان ارمغان گیاه در شیراز
تاثیر اسانس پوست گریپ فروت و صمغ کندر بر ویژگی های کیفیمیوه توت فرنگی در طی دوره انبارداری
کاربرد هیدروکلوئید ها در افزایش عمر انبارمانی مرکبات
روش هایی برای جلوگیری از رشد کپک در نان و افزایش مدت زمان نگهداری آن
بررسی ویژگی های شیمیایی و تعیین ساختمان تری آسیل گلیسرولی روغن های کنجد، زیتون، و کانولا
حذف ترکیبات کم مقدار موجود در روغن کنجد با استفاده از روش کروماتوگرافی جذبی
سنجش پارامترهای سینتیکی اکسایشی روغن های گیاهی در حضور سزامول
نقش و کاربر د هیدروکلو ئیدها در صنعت لبنیات
بررسی انواع محصولات تخمیری بر پایه شیر و خواص عملکردی آنها
بررسی اهمیت و خواص آب پنیر و نوشیدنی های تولید شده بر پایه آن
مروری بر اختلالات تغذیه ای شایع در جوامع و راهکارهای مدیریت آن
مروری بر فرآورده های جانبی و ضایعات صنعت قند
بررسی راهکارهای کنترل کمبود ریزمغذیها در جوامع مختلف
بررسی شیوع مولکولی توکسوپلاسما گوندی در شیرهای خام جمع آوری شده از استان البرز
تعیین کیفیت روغن های مصرفی در شیرینی پزی های شهر یاسوج در سال ۱۴۰۱
کاربرد انواع شیرین کننده های طبیعی در تکنولوژی مواد غذایی
زنده مانی باکتری بالقوه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در پنیر ایرانینیمه سخت گوسفندی محتوی پودر زیره سبز و ارزیابی خصوصیات حسی آن
مروری بر فرآیند تصفیه فاضلاب و پسماند کارخانجات صنایع غذایی
شیمی آنتی اکسیدان و نقش آنها در صنعت غذا
مروری بر اصول و کاربرد کروماتوگرافی گازی و مایع در صنعت غذا
کاربرد درمانی و تغذیه ای دانه خار مریم به عنوان جزء فراسودمند موجود در محصولات غذایی
مروری بر رویکردهای میکروبی برای کاهش و تشکیل آمین های بیوژنیک در غذاهای دریایی
مروری بر کاربرد جایگزین های چربی بر فرمولاسیون خامه
مروری بر بررسی جایگزین های نیتریت سدیم در فرآورده های گوشتی
مروری بر فرآیند تولید سس کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی برگ زیتون و تاثیر آن بر کاهش کلسترول در شرایطIn vitro
رویکردهای نوین درفرمولاسیون تولید نان بدون گلوتن: عوامل بهبود دهنده، حقایق تغذیه ای وچالش های آینده
بررسی فرآیند استخراج روغن خام از دانه سویا در صنعت
کاربردهای فناوری تقطیر مولکولی مسیر کوتاه در صنعت غذا، تصفیه فیزیکی روغن ها و چربیهایخوراکی
نوشیدنی های عملگرا بر پایه غلات
پست بیوتیک: بررسی مفهوم، کاربردها و اثرات آن در بهبود سلامت