آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 11تعداد صفحات کتابچه مقالات: 71
تعداد نمایش مقالات: 17517
دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ توسط ،مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
کوئروم سنسینگ و چگونگی آن در باکتری های گرم مثبت و گرم منفی
بررسی خواص نان بعد از افزودن پودر هسته خرما
غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز در آب سیب با اسانس نعناع، تولید آب سیب نعناعی
Investigating the Benefits of using synbiotic chocolate as a suitable carrier for effectiveness of probiotic strains on human health
Investigating the types of low-calorie sweeteners (natural and artificial) and their applications sugar substitutes in beverages
ارزیابی کارایی کشت قارچ صدفی روی بستر کاه گندم و بهبود ارزش غذایی آن
An overview of the properties of essential oils and their various methods of extraction
هیدروژل: ویژگی های آن و رهایش دارو
حامل های لیپیدی نانوساختار
بررسی خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس های روغنی گیاهی و کاربرد آنها در مواد غذایی
بررسی تاثیر فرآیند پرتو دهی بعنوان جایگزین فرآیند حرارتی برای کاهش بارمیکروبی مواد غذایی با درنظرداشتن حفظ خواص کیفی و ارزش تغذیه ای