آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 104تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1149
تعداد نمایش مقالات: 44141
ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران در تاریخ ۲۸ دی ۱۴۰۱ توسط ،مرکز توسعه و گسترش میان رشته ای در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
میزان وانگیزه مصرف غذاهای بومی در استان گیلان با تاکید بر سلامت غذا
بررسی پرتودهی وآثار آن بر محصولات لبنی و سموم برخی از محصولات غذایی
کاربردهای سیستم های هوشمند در تشخیص و تحلیل چربی خون
مروری بر کارایی تکنیک های ریزپوشانی جهت افزایش قابلیت زیستی پروبیوتیک ها درفراورده های غذایی
فنآوری های آینده نگرحشرات خوردنی، چشم انداز آینده برای غذا و امنیت غذایی
نگاهی به صنعت غذا درآیندهسوسک زردآرد Tenebrio molitor منبع جایگزین پروتئینی در تغذیه انسان و دام
Case Study: A Patient with Refractory Hyperglycemia and elevated Renal Failure Biomarkers
مروری بر پلاسمای سرد و کاربرد آن در صنایع غذایی و کشاورزی
اصالت سنجی و روش های نوین تشخیص تقلبات غذایی
A research on the characteristics improvement of Terminalia chebula (Myrobalan) or Haritaki for brain improvement and Therapeutic benefits through detoxification the body
Flouridation And How It’s Toxicating Adults And Children Through Community Water, Food, Toothpaste
Association between maternal exposure to endocrine disruptor chemicals and metabolic markers in children: A systematic review and meta-analysis of cohort studies
Probiotic supplementation and systemic inflammation in relapsing-remitting ۱ multiple sclerosis: A randomized, double-blind, placebo-controlled trial
Effects of tart cherry juice consumption on cardiovascular disease risk factors: a systematic review and meta-analysis of randomized-controlled trials
Functional foods
تخمین مدت ماندگاری و مدل سازی سینتیک شاخص های رنگ جوانه های گندم تازه رقم پارسی پوششدهی شده با موسیلاژ دانه ریحان در بسته بندی به روش MAP حاوی جاذب اتیلن
بررسی غلظت کادمیوم در نمونه های نان مسطح بربری، لواش و تافتونتوزیع شده در نانوایی های شهر اصفهان و مقایسه آن با استاندارد ملیایران و سازمان بهداشت جهانی
بررسی وضعیت کلستریدیوس دیفیسیل در انواع مختلف گوشت پرندگانو ماکیان: مطالعه مروری سیستماتیک
پروبیوتیک در صنعت لبنیات: کاربردها و مزایا
کلروژنیک اسید به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی در پیشگیری و درمان بیماری ها
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی رزمارینیک اسید به عنوان یک فراورده گیاهی ومکمل غذایی
The effect of ۶-months fruit-rich diet on liver steatosis, liver enzymes, insulin resistance, and lipid profile in patients with non-alcoholic fatty liver disease: a randomized clinical trial
آمین های بیوژنیک در غذاها: مروری بر عوامل موثر و روش های اندازه گیری
The effect of saturated fats in the diet on sperm quality and infertility
پروبیوتیک ها و مروری بر روش های ریزپوشانی آنها در صنایع غذایی
مروری بر تعامل مجدد امنیت مواد غذایی و تغذیه با بنیادهای زیستی: کنترل غذا یا دموکراسیغذا
استفاده از مواد ساختار یافته طبیعی در طراحی مواد غذایی
بررسی تاثیر افزودن شورتنینگ تهیه شده با روغن ارده کنجد در فرآورده های شیرینی
Biological Standards Survey of Radioactive Materials Concentration in Ilam City Wheat Fields Soil with Gamma Spectrometry
ترکیبات هتروسیکلیک به عنوان عاملی سرطان زا و جهش زا و استراتژی های کاهش آن
اهمیت تغذیه در سبک زندگی سالم
مروری بر بسته بندی زیست تخریب مواد غذایی بر پایه پلیساکاریدها، پروتئین ها و لیپیدها
بسته بندی هوشمند : فرصت ها و چالش ها
تاثیر افزودنی های غذایی بر ترکیب و عملکرد میکروبیوتای روده: یک بررسی مروری
بیوتروریسم در قاچاق کالای ناقض سلامت عمومی و راهکارهای پدافند غیرعامل
تولید ماست سویا و تعیین عمر ماندگاری آن
مروری بر اهمیت عملکردی ترکیبات زیست فعال مواد غذایی با مزایای بالقوه سلامتی
نانوتکنولوژی در صنعت غذا: ارزیابی عملکرد، کاربرد و ایمنی
مروری برتاثیر جایگزینی شکر با شربت ذرت با فرکتوز بالا (HFCS) در ویژگی هایفیزیکوشیمیایی محصولات نانوایی
Nanosensors application for food adulterants identification
Effects of probiotics on child growth: a systematic review
بررسی میزان شاخص توده بدنی (BMI) دانشجویان شاغل به تحصیل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۴۰۱"
مروری بر تقلبات مواد غذایی و استفاده از روش طیف سنجی تبدیل فوریه فروسرخ (FTIR)برای بررسی اصالت و تقلبات محصولات غذایی
The effect of encapsulated probiotic on Attention Deficit Hyperactivity Disorder: A Randomized Controlled Trial
جایگزینی غلات با حبوبات در اسنکهای اکسترود شده
کاربرد میکروب ها و بیوتکنولوژی میکروبی در صنایع مختلف به ویژه صنایع غذایی
تاثیر ویتامین ها در باروری زنان : مطالعه مرور نظام مند
Effects of probiotics on health
عوامل آلاینده روغن های خوراکی
بررسی اثر پلاسمای سرد برکاهش آفلاتوکسین در شیر و اثرات آن بر ویژگی های حسی،فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای در شیر
Production of Low Fat Fried Shrimp by Using Extracted Sodium Alginate from Sargassum angustifolium as Coating Material
مروری بر ساختار شیمیایی، خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس مورد( Myrtus communis)
مروری بر ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
کاربرد عصاره های فیتوشیمیایی و اسانس های گیاهی در محصولات غذایی و به روزرسانیاثربخشی و کارآیی آنها در صنعت غذا
ریزجلبک ها به عنوان جایگزین گیاهان روغنی برای روغن های خوراکی و خوراک دام
مروری بر اهمیت و کاربرد میکروگرین ها به عنوان مواد غذایی عملگرا
اثر چربی شیر و پوشش دهی زردآلوی خشک با پوشش های کامپوزیت روی میزان رطوبت دریافتی غلاتصبحانه در سیستم دو جزئی کورن فلکس- زردآلوی خشک به هنگام غوطه وری در شیر در طول دورهنگهداری
Importance of food-security strategies in the conservation of natural resources and environment
بررسی اثر مهارکنندگی اسانس چند گیاه دارویی بر قارچ Botrytis cinerea بیماری زای میوه توتفرنگی
بررسی توانایی پکتین استخراج شده از پوست هندوانه در ایجاد کف
بررسی فرآیند خشک کردن دو نوع از حشرات صنعتی با خشک کن جریان هوای داغ
توسعه اخیر حسگرهای آپتامر به روش فلورسانس برای تعیین کمیت آفلاتوکسین B۱ در موادغذایی
بررسی تاثیر برنامه آموزش خودمراقبتی بر تبعیت از درمان در بیماران همودیالیزی
مروری بر ویژگی های برخی صمغ های حاصل از دانه های گیاهی
روش های افزایش ماندگاری نان و محصولات نانوایی فاقد گلوتن
مدیریت ضایعات و بازیافت محصولات جانبی در فرآوری ماهی
طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری سیار سرعت و دبی کانال های آبیاری کشاورزی به روشنیرو- سطح
کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
ارزیابی فراوانی ژن های انتروتوکسین در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از مواد غذایی مختلف
بررسی شیوع استافیلوکوکوس های کوآگولاز مثبت در ماست های محلی استان اصفهان
Evaluation of nitrate in cucumber and tomato vegetables: a systematic review and meta-analysis
فاکتور های ضد تغذیه ای درکینوا
Diet therapeutics interventions for the treatment of obesity: a systematic review and network meta-analysis
بررسی جنبه های سلامت ، ایمنی و فنی مصرف پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از مواد غذایی
ارتباط ناامنی غذایی با رفتارهای تغذیه ای کودکان و نوجوانان
تکنیک های مختلف ریزپوشانی ترکیبات فعال در صنعت غذا - دارو و مکانیسم های آزادسازیهسته از پوشش
ساختار شیمیایی، خواص و کاربردهای رنگدانه آستاگزانتین در صنایع غذایی، علوم پزشکی وداروسازی
میزان رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استانکردستان در مقابله با کوید ۱۹
سیبکتورن از منظر صنایع غذایی و دارویی
بررسی میزان نیترات باقیمانده در موادغذایی (مقاله مروری)
ارتباط تغذیه و بهبود زخم: یک مرور نقلی
بررسی اثر و کاربرد انزیم ها در ویژگی های محصولات آردی
نقش سبک تغذیه در پوسیدگی های دندانی: مروری بر پوسیدگی زایی موادغذاییمختلف
مروری بر روش های میکروکپسولاسیون (ریزپوشانی) و کاربرد آن در مواد غذایی پروبیوتیکی
حلال های اوتکتیک عمیق : فناوری های سبز جایگزین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از نوشیدنی تخمیر شده جدید به نام دیسپ (D.Sap)
اثر پروبیوتیک ها و ترکیب میکروبیوم روده بر چاقی و عملکرد مغز
کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
چارچوب های آلی-کوالانسی به عنوان جاذب آفلاتوکسین ها در استخراج فاز جامد پخشی: یکمرور کوتاه
مروری کوتاه بر استفاده از رزماری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنعت غذا
اثر خواص اسپیرولینا (ارتروسپیرا پلاتنسیس) بر فراورده های آردی
خواص مالتو دکسترین، روش های تولید و کاربردهای آن درصنایع غذایی
بررسی انواع مسمومیت های شایع و راه های پیشگیری از آن ها
بررسی تاثیر اپلیکیشن های سلامت همراه بر شیوه ی زندگی در زنان باردار: یک مقاله مروری
مطالعه ای بر فیبر ها و کاربرد آن ها در صنعت غذا
مروری بر تغییرات روغن طی سرخ کردن عمیق: مطالعه موردی تغییرات ویسکوزیته
Investigating the Effect of Olive Oil on Controlling Metabolic Syndrome and Diabetes
مروری بر برخی از مهم ترین آلاینده های روغن های خوراکی
مروری بر کاریرد نانوذرات سیلیکا در صنعت غذا
مانوالیگوساکاریدهای مشتق شده از مخمر: ساختار، روش تولید و زیست فعالی
فرآیند پلاسمای سرد بر روی میوه ها و آب میوه ها: مروری بر اثرات پلاسما بر کیفیت تغذیه ای
نگاهی بر شیرین کننده های مصنوعی در صنعت غذا
روش ها، کاربردها، معایب و مزایای ریزپوشانی کردن ترکیبات زیست فعال در صنایع غذایی(مقاله مروری)
پلاسمای سرد یک فناوری نوظهور غیر حرارتی برای شیر و فرآورده های شیر: مروری