آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 40تعداد صفحات کتابچه مقالات: 446
تعداد نمایش مقالات: 65512
چهارمین کنگره تغذیه ایران
چهارمین کنگره تغذیه ایران در تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۷۵ توسط ،انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایرانانجمن تغذيه ايران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات چهارمین کنگره تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در چهارمین کنگره تغذیه ایران
امنیت غذا و تغذیه کشور: از علم تا عمل
بررسی سوء تغذیه انرژی پروتئین در کودکان زیر 5سال از طریق اندازه گیری شاخصهای تن سنجی
برنامه های اجرایی غذا تغذیه کشور
تغذیه جامعه: تجربه جهان اول و سوم
تغذیه: از پژوهش و آموزش تا اجرا
امنیت غذایی و بخش بازرگانی
IMPLEMENTATION OF ICN DECLARATION AND PLAN OF ACTION IN THE NEAR EAST REGION
وضعیت تغذیه کودکان و سیاست های تغذیه یونیسف
تغذیه و بیماری های قلبی عروقی
تداخل دارو و غذا و ارتباط آن با TDM
تازه های دیابت
تغذیه و ایمنی Nurition & Immunity
مطالعه اثرات "فروکتوالیگوساکاریدها" (شیرین کننده های کم انرژی) روی متابولیسم قندها و ربیها
رژیم غذایی کتوژنیک در درمان بیماری صرع
بررسی نقش احتمالی برخی از فراورده های گوشتی موجود در رژیم غذایی ساکنان مناطق پرشیوع مری در شمال ایران در ایجاد این سرطان
مقایسه تاثیرات رژیم غذایی کم کالری با و بدون ورزش بر روی ترکیب بدن، فشار خون و وضعیت آنتروپومتریک زنان چاق شهر تبریز سال 5-1374
آلرژی غذایی
اسهال های مقاوم به درمان در کودکان
نقش تغذیه در درمان دانش آموزان با اختلال پر تحرکی همراه با نقص توجه
تنظیم رژیم غذایی کودکان مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی
نقش فیبر غذایی در پیشگیری و درمان هیپرکلسترولمی و چاقی در کودکان
اثرات توکسیکوژنتیکی رژیم های غذایی
تاریخچه و تجزیه عملی آموزش جامعه نگر و پزشکی اجتماعی در سیستم آموزش علوم پزشکی
برنامه عملی سیستم جامعه نگر کردن آموزش دانشگاهی برای گروه سیاست گزار و اجرایی دانشگاه
برنامه عملی سیستم جامعه نگر کردن آموش دانشگاهی برای گروه هدف هیئت علمی
برنامه عملی سیستم جامعه نگر کردن آموزش دانشگاهی برای گروه هدف دانشجو
برنامه عملی سیستم جامعه نگر کردن آموزش دانشگاهی برای گروه هدف جامعه
نظرخواهی از اعضاء هیئت علمی و کارشناسان تغذیه در مورد وضعیت آموزش دانشگاهی این رشته
اهمیت برچسب گذاری
برچسب گذاری مواد غذایی حاصل از بیوتکنولژی
آلرژیهای غذایی و برچسب گذاری تغذیه ای
برچسب گذاری تغذیه ای از دیدگاه صنایع غذایی
سلامت غذا و سیستم کنترل کیفیت HACCP
بیوتکنولوژی و ایمنی غذاهای حاصل از بیوتکنولوژی
مراقبت های بهداشتی عرضه مواد غذایی در شهرداری تهران و اماکن وابسته
ایمنی غذا، نقش بیماریهای ناشی از غذا در سلامت فرد و جامعه
نقش تکنولوژی جدید در سلامت جامعه
صنایع غذایی، تامین سلامت جامعه و بهبود امر تغذیه
راهنمایی غذایی و گروههای غذایی
استاندارد کردن روش ارزیابی وضع تغذیه، الف- روشهای آزمایشگاهی. ب- روشهای تن سنجی و بالینی