آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 45تعداد صفحات کتابچه مقالات: 382
تعداد نمایش مقالات: 93249
هشتمین کنگره تغذیه ایران
هشتمین کنگره تغذیه ایران در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۳۸۳ توسط ،انجمن تغذيه ايران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات هشتمین کنگره تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در هشتمین کنگره تغذیه ایران
پلی میان علم و سیاست: کلید دسترسی به امنیت غذا و تغذیه Bridging Science and Policy : A key To National Food and Nutrition Security
کلید سلامت تغذیه جامعه
تحلیل دستاوردهای سیاستهای تغذیه ای در برنامه پنجساله سوم توسعه
روند وضعیت ریز مغذیها در 10 سال اخیر در کشور
اقدامات و سیاستهای شیلات در جهت افزایش سهم آبزیان در سبد مصرف خانوار
The Paradox of Hunger and Obesity
NUTRITON OF SCHOOL-AGED CHILDREN in DEVELOPING COUNTRIES
The Pursuit of Optimal Diets: A Progress Report
Boron Biology from Plants to Fish to Prevention of Prostate Cancer
Dysfunctional High Density Lipoprotein
تاثیر مصرف مکمل کلسیم در بارداری بر نتیجه بارداری و غلظت کلسیم در شیر مادر
علوم تغذیه: از سلول تا جامعه
استقرار و اجرای سیستم HACCP برای مواد غذایی در سطح تولید صنفی و عرضه
یکپارچه سازی رشد و تکامل کودک خردسال
شیوع سوء تغذیه پروتئین- انرژی و عوامل موثر بر آن در کودکان زیر 5 سال شهرستان ساوجبلاغ
اثرات تغذیه ای و بهداشتی فیتات در انسان
مقایسه اثرات مکملهای ویتامین E اسید نیکوتنیک و توام آنها بر روی چربیها و آپوپروتئینهای خون بیماران همودیالیزی هیپرتری گلیسریدمیک
بررسی کم وزنی در دانش آموزان اتباع خارجی پناهنده مستقر در مهمانشهرهای ایران: آیا معیار پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت کفایت لازم را داراست؟
الگوی عادات غذایی و چاقی در اهواز
بتا کاروتن و نقش های آن در پیشگیری و یا تشدید سرطان
نقش پروتئین و سلنیوم در ایجاد و یا پیشگیری از ایجاد تومور
تلفیق دانش رسمی و دانش بومی با ضرورتی در دستیابی به تولید بیشتر و سالمتر
بازشناخت و پاس داشت فرهنگ عمومی و بومی تغذیه در موافقت با اندیشه های جهانی توسعه سلامت
الگوی پرسید - پروسید و کاربرد آن در رفتارهای تغذیه ای و فعالیتهای فیزیکی
تبیین جایگاه کاربردی نظریه محور کنترل و نظریه توانمندسازی در اصلاح عادات تغذیه ای
خوداثر بخشی یا خودبسندگی تغذیه ای و رابطه آن با رفتارهای تغذیه ای
غنی سازی آرد، رویکرد مقابله با کمبود ریز مغذیها در کشور
میلکا و نقش آن در سبد غذای خانوار
غذاهای ویژه برای سالمندان
تولید نان رژیمی، روندی در حفظ سلامت
مطالعه اثر کلراید سدیم بر توانایی جهش زایی نیتریت سدیم
اثر سوء تغذیه بر روی آپپتوز یاخته های ایمنی
نقش ویتامین A بر روی بیان ژنی
غذاهای فراویژه در بیماریهای قلبی- عروقی
تاثیر فلاوونوئیدها بر عملکرد آنزیم گزانتین اکسیداز
جایگاه مداخله برای اصلاح شیوه زندگی
مداخله های تغذیه ای در مطالعه قند و لیپید تهران
مداخله تغذیه ای طرح زندگی سالم قزوین (WHO,NCDS)
پروژه غذای سالم برای جامعه: برنامه قلب سالم اصفهان
جنسیت و تاثیر آن بر سلامت
تحلیلی بر ریشه های اجتماعی اضافه وزن و چاقی در زنان ایران
اهمیت باکتریهای اسید لاکتیک در صنایع لبنی به عنوان پروبیوتیک
نقش مصرف پروبیوتیک ها در کاهش سطح کلسترل سطح کلسترول خون
مسائل تغذیه ای بیماران بستری در بخش های اطفال بیمارستانهای ایران
تحلیل هزینه: اثر بخشی واحد تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) در ارومیه و مقایسه آن با بخش خصوصی