آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 54تعداد صفحات کتابچه مقالات: 449
تعداد نمایش مقالات: 130161
پنجمین کنگره تغذیه ایران
پنجمین کنگره تغذیه ایران در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۳۷۸ توسط ،انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایرانانجمن تغذيه ايران در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پنجمین کنگره تغذیه ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پنجمین کنگره تغذیه ایران
امنیت غذا و تغذیه خانوار
زنان و امنیت غذا و تغذیه خانوار
سیمای تغذیه کودکان در جمهوری اسلامی ایران
الگوی مصرف خوراک و سلامت تغذیه ای
Lipid Oxidation in the Development of Fatty Streak
غنی سازی غلات جهت رفع کمبود غذائی ریز مغذی ها
Diet, lifestyle , and other factors in Osteoporosis How much Calcium?
تجزیه و تحلیل نقش زنان در امنیت غذا و تغذیه خانوار
راههای مقابله با کم خوبی فقرآهن
رژیمی نودر رژیم درمانی دیابت
نقش تغذیه در پیشگیری از عوارض دیابت ملیتوس وابسته به انسولین
بررسی تاثیر مکمل ویتامین های E,C بر میزان قند و چربی خون افراد دیابتی
تغذیه مدارس
فرمولاسیون غذاهای دیابتی و نمایه گلیسمی انها
بررسی علل بالا بودن تری گلیسریدهای سرم در افراد مطالعه شده در تهران
کاربرد مدل مراحل تغییر در مداخلات تغذیه ای
بررسی مصرف تنقلات کم ارزش در کودکان زیر 3 سال مناطق شهری و روستائی کشور
بررسی وضع لیپیدها و ارتباط آن با هورمونها و نمایه های تن سنجی در زنان مشکوک به هیرسوتیسم
غذاهای فراویژه و اهمیت آنها در فرهنگ غذائی ایران
غذاها و رژیم های غذائی با عمل ویژه
نقش غذاهای فراویژه تخمیری در تغذیه و سلامت کودک
استروژنهای گیاهی رمز سلامتی در شرق
بررسی خواص سودمند فلاونوئیدهای چای
فرایند سالمندی و فرضیه های آن
فرایند سالمندی و شناسایی مشکلات بالینی سالمندان
چگونه می توان سالمندی را با تغذیه مناسب به تاخیر انداخت؟
نیازهای تغذیه ای سالمندان
سالمند، استئوپروز و تغذیه
نیازهای تغذیه ای ورزشکاران، درشت مغذی ها
نیازهای تغذیه ای ورزشکاران: ریزمغذی ها
رژیم غذایی ورزشکاران
ورزش و بیماریها
بررسی فرمولاسیون نوشیدنی های ورزشی
نقش زیست آوری در تولید غذا
نقش بیوکاتالیست ها در فراوری مواد غذایی
نقش آنزیمها در زیست فن آوری غذا
نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت
اثر تغذیه بر عملکرد سیستم ایمنی
احتیاجات غذایی در دوران نوجوانی
اهمیت و نقش ویتامین ها در دوران نوجوانی
بررسی وضع تغذیه دختران نوجوان ایرانی
الگوی مصرف وانتخابهای غذایی نوجوانان: روشها، یافته ها، ونیازهای پژوهشی
عوامل موثر در زیست فراهمی انرژی رژیم غذایی
زیست فراهمی سلنیوم و اهمیت بیولوژیکی آن
زیست فراهمی فلزات کم مقدار
اهمیت عوامل خطرزای کلاسیک و غیر کلاسیک در افراد مبتلا به آنژین صدری
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان پروستات
رژیم غذائی، تغذیه و پیشگیری از بیماریهای مزمن: توصیه های سازمان جهانی بهداشت و مطالعه موردی استان تهران
تغذیه و هیپرتاسیون
بررسی نقش تغذیه در سرطان پستان در گروه های در معرض خطر
اسیدهای چرب پیشگیری کننده از سرطان در شیر و گوشت حیوانات نشخوار کننده
اثر اسیدهای چرب ترانس بر لیپیدهای سرم
اهمیت درمان پزشکی تغذیه ای در پیامد دیابت
تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز